2821
2789
عنوان

چیکار کنم من😞😞

108 بازدید | 6 پست

سی و یک سالمه و شاغلم، و با آدمای مختلف درارتباطم، 

دریغ از یک خاستگار😓😓😓

خیلی دلم میخواد یه روز صبح چشم وا نکنم دیگه

بچه ها خیلی خستم دیگه😞😞

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای فکر کن باید ادم بمیره واقعا اگه شوهر نداشته باشه😂😂😂چته دختر؟ عشق خوبه ولی بنظرت چند تا زوج مت ...

آره از سنگینی نگاه ها باید بمیره

آره از دیدن دوستاش که همه بچه دارن و سروسامون گرفتن باید بمیره

از اینکه پاک بود و کسی قسمتش نشد باید بمیره

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
آره از سنگینی نگاه ها باید بمیرهآره از دیدن دوستاش که همه بچه دارن و سروسامون گرفتن باید بمیرهاز این ...

فکر کردی شوهر کنی نگاه سنگین نیست؟ مطمئن باش خانمهای متاهل حسرت زندگی مجردی شون رو میخورن 😂 اخه بچه کی عصای دست شده که خودتو اذیت میکنی، بچه خوبه عالیه به وقتش با آدم درستش، ما نباید احمقانه فقط تولید مثل کنیم مثل اکثر آدمها... پاک بودن یعنی چی؟ ازدواج واجب نیست فقط نیاز جامعه است... زن بدون مرد نمیمیره بدون عشق میمیره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز