2777
2789

بچه ها بخدا من فقط جهت اشنایی با این چت کردم قبل از اینکه با رل جدیدم اشنا بشم... 

خوشم ازش نیومد

یه چن روز باهاش حرف زدم 

به زور منو برد دیدمش

الان دو سه ماهه بهش میگم بیا کات کنیم ولم نمیکنه هر چقد خواستم کات کنم نزاشت میگف میرم خودمو میکشم

بچس میترسم وابسته شده باشه واقعا این کارو کنه 22 سالشه کلا...

خودمم 40 روز ازش بزرگترم😐

من با یکی دیگه تو رابطم نمیخوام با این باشم تورو خدا بگید چیکار کنم دست از سرم برداره

وقتی میرم پیش دوس پسرم میترسم این زنگ بزنه گوشیو وارونه میزارم 

نمیتونمم باهاش کات کنم میگه من بدون تو میمیرم میرم قرص میخورم

چون تا حالا کسی هم تو زندگیش نبوده خیلی وابسته شده😑😑😑😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جهت آشنایی با این چت کردم قبل اینکه با رل جدیدم آشنا بشم دیگه چیه 😶😐

حالا جهت آشنایی باهاش چت نمی‌کردی نمیشد؟ 

دیگه لابد ی چیزایی رد و بدل شده ک اینجور وابسته شده 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

جهت آشنایی با این چت کردم قبل اینکه با رل جدیدم آشنا بشم دیگه چیه 😶😐حالا جهت آشنایی باهاش چت نمی‌ک ...

ن من حتی میپوچندمش ک باهاش حرف نزنم😐من فقط چهرم خوبه وابستم شده ول کن نیس

به زور تورو برد که ببینیش؟ خودت بگو امکان داره؟ بعد تهدید میکنه ادامه میدی فردا ازت چیزی پیدا کنه و شما ازدواج کنی میدونی چقدر دردسر میشه؟ از یجا ب بعد تموم کن واقعا دخترای گل حیف از خودتون نمیاد به هر کسی اجازه صحبت و رابطه منظورم چت و دیت میدید؟

ول نمیکنه ینی باش کات کنم کاری نمیکنه با خودش؟

بعید میدونم انقد دوست پسر ۱۶ سالم وقتی ۱۴ سالم بود ازاینا میگف چندساعت خاموش میکردم ۶۸ بار زنگ میزد

هیچ خشم روش نمیفتاد خیانت کار و اسگل بود