parinaz00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 895 عنوان بد شد کع 101 بازدید | 6 پست الان توی حسینیه اممنم انسان بی ادبی عراقی بود هی اروم طوریکه نفهمه درباره اون حرف میزنیم غیبت میکردیمبه باور خودمون این بنده خدا هم نفهمیدولی زهی خیال باطلموقع رفتن به فارسی باهامون جند دقه گپ زد بعد رفت کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من 1404/04/21 | 21:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parinaz00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 895 خوب دیگه خودتم میدونی بی ادبی 🤣 اره بابا زار میزنه کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
چاوجوانگمممم عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 6772 نگران نباش. توی سفرای زیارتی اونام حرف میزنن عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .
parinaz00 مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 895 نگران نباش. توی سفرای زیارتی اونام حرف میزنن خب اخه الان کربلاییم بعد گفت اوندید نجف بیایید پیش خودمونبخدا بعضی از اینا فرشته انبد دارن ولی معرکه هم دارناز بچه های حشد الشعبی بودمیگفت یک جون دارم کاش ی جون دیگه بگیرم برای ایران بدمکیف میکنی باهاشون کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من