2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کن تو این دوران باشی، دندون درد شدید هم داشته باشی، از افسردگی هم های های گریه کنی

فک کن pms باشی یه بچه نق نقو داشته باشی با شوهرت قهر باشی دندون درد هم باشی برق نباشه و از گرما هم داری تلف میشی😢

فک کن pms باشی یه بچه نق نقو داشته باشی با شوهرت قهر باشی دندون درد هم باشی برق نباشه و از گرما هم د ...

بگردم💔منم باهمسرم قهرم اصلا ذوق زندگی نداره همش خستگیاشو میاره خونه . یا میخوابه یا جرات نداریم باهاش حرف بزنیم.. حوصله یه کلمه حرف زدن نداره ن با من نه با بچه دو روز با ذوق تابلو گرفتم میگم بزن میگه بعدا.. از زندگی سیرم کرده کاش بمیرم 😭

ماهم دقیقا همین بودیم.عزیزم من به دکتر زنانم گفت بهم منیزیم فورت داد گفت همیشه یه شب در میان بخور خیلی عالیه حتما امتحان کن.۳۰ تاش فکر کنم الان باید دویست و خورده ای باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ماهم دقیقا همین بودیم.عزیزم من به دکتر زنانم گفت بهم منیزیم فورت داد گفت همیشه یه شب در میان بخور خی ...

این هفته میخام برم ازمایشگاه چکاپ بدم ببینم چه مرگمه

فک کن pms باشی یه بچه نق نقو داشته باشی با شوهرت قهر باشی دندون درد هم باشی برق نباشه و از گرما هم د ...

فک کن پریود باشی ، چهارتا بسته نوار بهداشتیو تو ی روز تموم کنی ، از شدت درد دائم بالا بیاری ، فشارت رو ۸ باشه ، با استادتم بحث کنی بعد مامانت بیاد بگه : لوس نکن دختر والا منم پریود میشم😔

این وضع الان منه

این هفته میخام برم ازمایشگاه چکاپ بدم ببینم چه مرگمه

من بدتر بودم.منیزیم ویتامین هست بخور ضرر نداره.نمیگم صد در صد رفع میشه ولی خیلی زیاد به من کمک کرد

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم