2777
2789
عنوان

پیتزای خونگی🍕

309 بازدید | 12 پست

سلام کدبانوهای نی نی سایت...من میخواستم پیتزا درست کنم توی ماهیتابه کسی تجربش و داره؟؟خمیرش و چجوری آماده کنم چی بریزم موادشو خوشمزه بشه؟؟چجوری بپزم تو ماهیتابه اولین بارمه😯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته تو ماهیتابه پنیرش طلایی نمیشه.

برا موادش من سوسیس و فلفل دلمه و قارچ میریزم 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

برای مواد روش پیازو رنده کن و کمی روغن تفت بده بعد گوشت چرخ کرده آضافه کن بعد نصفی از قارچ هاتو بریز نمک و فلفل وپودرسیر و آویشن بعد فلفل دلمه نگینی شده بریز یکم که تفت خورد خاموشس کن.چون تو فر نمیپزی باید اینارو از قبل تفت بدی

بعد خمیرتو کف تابه نازک  نازک پهن کن

روش سس کچاپ بریز  بعد کمی پنیر بعد یه لایه ژامپون بچین بعد مواد گوشتیتو بریز و روشو با پنیر بپوشون نصف دیگه از قارچها رو روش بچین و زیتون ورقه ای و کمی ذرت خیلی کم فلفل دلمه یا فلفل سبز ریز شده درشو ببن و دم کنی بزار روش 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

اینو درست کن عالی میشه

خمیر پیتزای رشد بگیر یه جعبه ی مثلثیه دستورشو و اندازه ها رو تو خودش گفته خیلی اسونه و خیلی خوب در میاد درست کن اون جوری که تو جعبه دستورش گفته

بعد پهن ش کن با وردنه و با چنگال چند تا سوراخ روش بزن و روش سس کچاپ و کمی پنیر پیتزا بریز و مواد دلخواه تو بریز 

من چون سوسیس کالباس سالم نیست فیله مرغ یا راسته گوساله نواری خرد میکنم و با پیاز و زعفرون میذارم ببپزه که هم سرخ میشه و هم میپزه میتونی سویا سس هم بزنی به گوشتت.

می ریزم روش بعد ذرت و فلفل دلمه و قارچ میریزم

قارچ و تف میدم چون اب میندازه خراب میکنه و چند تا برش خامشو رو اخرین لایه ام میذارم و پنیر میریزم و میذارم تو فر با درجه 180 به مدت 30 دقیقه طبقه وسط فر