2777
2789
عنوان

مثل من نباشید

682 بازدید | 93 پست

ادم کمالگرایی بودم و فک میکردم با سخت گیری هام موفق میشم

پشت کنکور موندم کلی روانمو از دست دادم و اخرش مجبور شدم بهداشت عمومی برم برا مشکلات روحیم

ک اونم هیچ موفقیتی نداره توش

ن تنها ب ارزوم نرسیدم با سخت گیری هام

بلکه الان نگاه میکنم همه اون رفیقایی ک سال اول رفتن ی رشته بی ربط و بدون کنکور خوشبخت ترن هم اندامشون خوبه  مثل من نبودن ک فقط تک بعدی بودم هم خوشگلن  عمل بینی و ارایش خوب هم تفریح میکنن و میکردن 

مثلا من همش گربه میخواستم داشته باشم دو سال تمام رو مغز بابام بودم تا راضی شد قبلشم همش میگفت ن که خیلی دانشگاه رشته خوبی اوردی ؟ حالا برا من گربه هم میخوای؟ اخرشم واگذاری اوردم ناراحت نیستم ک بچمو اوردم ولی خب

الان میبینم اونی ک رشتش از رشته الان من بدتره براش کادو تولد گربه بریتیش خریدن  ۱۳ تومن حدودی (بیشتره خیلی قیمتش  چون از اشنا خریدن انقدر فروخته)

من ن خوشگلم ن خوش اندامم وزنم خیلی بالاست 

ن روحم سالمه ن ب چیزی ک میخواستم رسیدم

همه چیزمو دادم برای هیچی

عملا رفیقم تو چشمم نگاه کرد و گفت اون پسری ک تایپ توعه تو رو انتخاب نمیکنه منم گفتم میدونم و حقیقته  

متنفرم از خودم 

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

ببخشید اسی ولی واقعا حالم بده و مجبورم اینو تو تاپیکت بپرسم از خودم بدم میاد////

ببین توی یه اتاق با هم بودیم با یه اقایی کع استادمه بعد من گوشیشو داد اون اونور میز نشسته بود من بالای سرش نیم خیز شدم که گوشیش رو بگیرم روی میز دستامو گذاشته بودم این چشم تو چشم شد با من من هنوز توی اون حالت گوشیه دستم بود که دیدم بلند شد از پشت میز رفت بیرون اتاق یهو ناخوداگاه پشت سرما نگاه کردم دیدم داره منو نگاه میکنه یه حس بدی گرفتم بعد تا من نگاهش کردم سریع اومد توی اتاق دوباره نشست پشت میز بچه ها من باحجابم هستم فقط فکر کنم شلوارم یکم تنگ بود پشتم مشخص بود بچه ها من اشتباه میکنم به نظرتون یه جوری شدم  بدم اومد

نظرت رو راجب این حرکت استادمم میگی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

كسي حق نداره به شما توهين كنه عزيزهركي كرد حتي اگه بايد رو اعتماد به نفست كار كني نزار بفهمه ضعف دار ...

چون حقیقتو گفت اون ادم چرا بیاد با من توهینی نکرد 

عزیزم نصف این چیزایی که گفتی ربطی به کمالگرایی نداره یعنی ممکن بود تو بهترین رشته رو قبول بشی ولی بازم برات گربه نخرن پس فکر خودتو درگیر نکن هیچوقت پشیمون نباش 

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

چون حقیقتو گفت اون ادم چرا بیاد با من توهینی نکرد

شما نبايد بزاري كسي بهت توهين كنه كار ايشون توهين بوده و مشخصه كه با شما خوب نيست حتي اگه منظورش خوب بوده ميتونسته بگه به خودت برس تو اينجور مواقع اول از اينجور ادما دوري كن بعد رو خودت كار كن

بنظرم دیدگاهت کاملا اشتباهه از همه نظر 

نیاز داری یکم استراحت کنی تا از این کلافگی و افسردگی در بیای

یه سفر برو چیزایی که باعث میشن انرژی بگیری و همچنین اعتماد به نفست بالا بره رو انجام بده 

بیخیال دختر سختش میکنی منم همینم چند سال موندم اخرشم رفتم آزاد این همه درس خوندم دوستام همون سال اول رفتن کلی خوشمیگذرونن دارن تموم میکنن دیگه اما من ترم یکم 

هرکی زندگی خودش داره دیگه همه که مث هم نیستیم هم دانشگاه آزادم باید کلی جون بکنم براش ک بتونم برم اما اونا چی... 

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌

از همین تجربه استفاده کن و کمالگراییت رو کم کن، از رشته ات راضی نیستی؟ این یعنی ادامه کمالگرایی… مثلا ده کیلو اضافه وزن داری اول تمرکز کن رو کم کردن دو کیلو … آرایش و عمل بینی و تفریح به وقتش برات پیش میاد فقط ذهنیتت رو باز بذار و اتفاقات جدید رو بپذیر

عزیزم نصف این چیزایی که گفتی ربطی به کمالگرایی نداره یعنی ممکن بود تو بهترین رشته رو قبول بشی ولی با ...

ن اخه گفت جایزه قبولیت میخرم 

یعنی قرار بود گوشی ایفونم بخرم بعد قبولی رشته مدنظر 

با این حال ک قبولم نشدم  خرید ولی خب 

کلا میگم خیلی متنفرم از خودم

شما نبايد بزاري كسي بهت توهين كنه كار ايشون توهين بوده و مشخصه كه با شما خوب نيست حتي اگه منظورش خوب ...

اوم نمیدونم واقعا :)

ن اخه گفت جایزه قبولیت میخرم یعنی قرار بود گوشی ایفونم بخرم بعد قبولی رشته مدنظر با این حال ک قبولم ...

منم از خودم متنفرم به خاطر مسئولیت پذیری زیادم دارم خودمو نابود میکنم در حالی که اطرافیانم به یه ورشون نیس

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم