تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا.فکر کنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. حالا واسه خودت صلوات بفرس ببینم. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده.قبلا که تازه وارد بودم باخودم میگفتم چرا اسم اینجا رو گذاشتن نینی سایت. اصلا بهش نمیاد ولی با گذر زمان متوجه شدم اتفاقا جای خوبیه نینی ها هم زیاد شدن. حالا علاوه بر نینی های عزیزمون، تعداد آقایون هم رو به افزایشه. ددی سایت داریم ولی مردا اینجان. حق دارن سایتشون خیلی چرته. یکم دیگه تعداد آقایون زیادتر بشه انشاءالله اقدام میکنیم برای تغییر اسم سایت به «فادر سایت». درست میشه دایی. تااینجا اومدی بذار اینم بگم: یک روز به ی ماهی میگن چرا با اکست کات کردی؟ میگه چون پولکی بود. پولکی نباشید. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. زنده یاد کوروش بزرگ. حامی حقوق حیوانات هستم ولی نه افراط خوبه نه تفریط همیشه تعادل حرف اول رو زده.بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود