2821
2789
عنوان

جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست
عزیزم به جای جدایی شرایط رو فراهم کن حالا یا خونه دوطبقه بگیرید یا با بقیه اعضای خانواده حرف بزنید ه ...

میگه جداش میکنم تحمل کن😔ولی تا کی

من ارزو دارم هدف دارم شغل دارم

همه چی داره تحت شعاع قرار میگیره

نمیتونم تمرکز کنم رو زندگیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه جداش میکنم تحمل کن😔ولی تا کیمن ارزو دارم هدف دارم شغل دارمهمه چی داره تحت شعاع قرار میگیرهنمیت ...

حق داری قشنگم باید قاطع برخورد کنی ولی احترام باباش رو نگه دار 

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

میگه جداش میکنم تحمل کن😔ولی تا کیمن ارزو دارم هدف دارم شغل دارمهمه چی داره تحت شعاع قرار میگیرهنمیت ...

دروغ میگه

میخواست جدا کنه ۳ ساله ممیکرد

مردا همینن

بازیت میدن

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

میفهمم اما اگه بدونی مرد بد چه عذابیه!چه معلوم مرد بعدی بیاد خودش آدم بدی در نیاد پدر شوهرت امروز و ...

زندگی اروم میخام😔اخه من از خیلی چیزا گذشتم دیگ از ارامشم نمیتونم

من پشتش بودم همیشه الان خونه داره ماشین داره بهترین شغلو داره😔من چی

همیشه حمایتش کردم

ولی من تو این شرایط خونه😔نمیتونم کار کنم شغلم و دارم از دست میدم

من ارزو میکنم توجوونی بمیرم ولی هیچوقت فرزندمو اینجوری عذاب ندم😔

تا جدی و محکم برخورد نکنی همینه

با صبر کن و تحمل کن

۱۰ سال از زندگیت میره

بعدم که جداشه با فوت کنن

شوهرت بداخلاق میشه و هی به تو سرکوفت خواهد زد

میبینم اون روزا رو

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

تا جدی و محکم برخورد نکنی همینهبا صبر کن و تحمل کن۱۰ سال از زندگیت میرهبعدم که جداشه با فوت کننشوهرت ...

میگم جدا شیم قبول نمیکنه😔حق طلاق دارم اگر قطعی تصمیم بگیرم خودم اقدام میکنم

حق داري شرايط سختي هست

همسرت هم توي شرايط ودوراهي سختي هست

اگر ميتوني مدتي برو خونه خانوادت و استراحت كن چند هفته اي 

و بهش فرصت بده 

مث دوران عقد دوباره باشيد

و فكر كن بعد تصميم بگير

من يكي رو ميشناختم تقريبا با همين شرايط بعلاوه اينكه الزايمر هم داشت پدرش و بچه دبستاني هم داشتن ولي خانم طلاق گرفت و ديگه نتونست بمونه

بچه افسرده شد و شرايطش خيلي بد شد و چند ماهي بعدم پدر فوت شد اما بازم خانم برنگشت نميدونم چرا! بچه هم ديگه مامانش رو نميخاست ميگفت نبايد تنهام ميذاشتي و بري حالا ك رفتي نبايد برگردي