2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزاره اینستا نصب کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا شوهرمنم اصلاااا نمیزاشت اینستانصب کنم کلی باهاش حرف زدم میگفت نه چندبارم دعوامون شد

من از این روش استفاده کردم....

گفتم صبح تا شب تنهام هیچ سرگرمی ندارم حداقل بزار نصب کنم اشپزی سیاست یا خیلی چیزای دیگ یادبگیرم 

یه روز بدون اینکه بهش بگم اینستا وصل کردم بیوگرافی گذاشتم پروفایل همه چی

اومد گفت چرا نصب کردی غر زد پاکش کرد

فرداش پیام داد ببخشیدبرو نصبش کن فقط نبینم مزاحم داری😂

به درک بزن تو دهنش

شوهر خیانتکار منم میگفت نه مردا لاشین مزاحمت میشن آخر سر خودش لاشی از آب در اومد چشاشو و عکساشونو  تو اینستا دیدم

الانم  ایتستا نصب کردم

زنگ زد کلی دعوام کرد به اصطلاح غیرت بازی درآورد  خاک تو سر لاشیش

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

من از سال ۲٠۱۴ اینستا دارم یک نفر مزاحمم نشده البته اگه کسی دایرکت بده ندیده حدف میکنم ولی کلا خیلی ...

میترسم‌نظری بدم اسی ناراحت شه ولی حدس میزنم یا شوهرش خودش مزاحم‌بقیه میشد یا اینکه اسی حرفایی زده الکی حساسش کرده

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

میترسم‌نظری بدم اسی ناراحت شه ولی حدس میزنم یا شوهرش خودش مزاحم‌بقیه میشد یا اینکه اسی حرفایی زده ال ...

نه شوهرم شغلش طوریه فضا مجازیش کنترله خودم یبار یکی مزاحمم شد بهش گفتم کل مزاحمتای مجردیمم بش گفتم 😂

نه شوهرم شغلش طوریه فضا مجازیش کنترله خودم یبار یکی مزاحمم شد بهش گفتم کل مزاحمتای مجردیمم بش گفتم � ...

خب پس همون گزینه دوم درسته خودت الکی حساسش کردی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند