2777
2789

سلام دوستان

چشام هزارتا مشکل پیدا کرده و التهاب میکنه و حتی سکته هم کردم چن باری فک کنم چشام مردمکش بزرگ میشه و و تاری دید و نورش کم شده و تاریکتر شده و اشیارو بزرگ میبنم چند بینی و فلش های نورانی و ... و بدتر اینکه هیچکس قبول نمیکنه . چشم پزشک میگه هیچی دیده نمیشه و انگار من روانیم ولی نور چشام کمتر شده 😔😔😔دعام کنین

چه دعایی بخونم چیکار کنم خواهش میکنم کارم شده گریه هرروز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکس از چشمات گر فتن؟

اره چن دوبار نوار چشم رفتم . دوبار عکس چشم و چن تا دکتر چشم پزشک و اعصاب و دکتر روماتولوژی و ... قبول نمیکنن میگن انگار تو دیونه ای ازمایشت الکیه کاذب نشون میده . هیچ کاری از دستم برنمیاد نمیدونم چی بخورم . چه دعایی بخونم . کاش خدا رحم کنه چشام درس شه . کاش خدا معجزه کنه 

اره چن دوبار نوار چشم رفتم . دوبار عکس چشم و چن تا دکتر چشم پزشک و اعصاب و دکتر روماتولوژی و ... قبو ...

باز خدارو شکر حداقل چیزی دیده نشده ازمایشات سالمن بعد اصلا نمیگن باید چکار کنی تا این تاری و این علائمات بره

۴۰ روز چله یه دعایی رو بگیر انشالله بهتر میشی

از شدت ناراحتی یجوری افسرده شدم منی ک همیشه دست ب دعا هستم و دعا میکنم ختم میگرفتم . از شدت ناراحتی و بیماری ختمم اوندفه نصفه موند . دعام کن قدرت بگیرم  اره ختم بگیرم . کاش ی کاری یه ختمی بود حتی چن روزه یا یه شبه که درگیر بودم و خدا بهم رحم میکرد نظری میکرد . شاید خیلی ادم بدیم و خیلی ناشکر . الان میگم چقد خوشبخت بودم نمیدونستم😭😭😭😭

باز خدارو شکر حداقل چیزی دیده نشده ازمایشات سالمن بعد اصلا نمیگن باید چکار کنی تا این تاری و این علا ...

کاش ی چیزی بود و میگفتن ی کاری کن . یه کاری میکردن واسم . چشام نابود شده میگن هیچی نیس 😣😣😭😭😭 من مطمئنم سکته مغزی کردم چن بار بخاطر التهاب سرگیجه و عدم تعادل و استفراع و بزرگ شدن مردمک چشم و بعدش هم مشکلات چشمی ولی میگن ن هیچی نیس تو اینجوری فک میکنی ک بد میبینی 😔😔😔