2777
2789
عنوان

چقدر با فکر کردن بهش عذاب میکشم

89 بازدید | 7 پست

قبلنا برام مهم نبود باز فکر میکردم بهش تحت هر شرایطی ولی الان اینجوری شدم که اصلا نمی‌خوام بهش فکر کنم خودمم تعجب میکنم که منی که این همه دوسش داشتم دیگه نمیخوام بهش فکر کنم

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به اکسم

با کسی دوست نبودم تجربه ت رو درک نمیکنم ولی فکر کنم من عاشق کسی بودم قبلاً که فامیل بود ازدواجش رو دیدم بچه دار شدنش رو .تازه باید با زنش بگم بخندم.یک حس داغونیه ولی میگذره دیگه .البته من چند ساله ازدواج کردم و بچه دارم ولی مجرد بودم سخت بود یکم .

با کسی دوست نبودم تجربه ت رو درک نمیکنم ولی فکر کنم من عاشق کسی بودم قبلاً که فامیل بود ازدواجش رو د ...

من خیلی دوسش داشتم خیلی ولی اون دوسم نداشت 

۵ سال تو زندگیم بوده بنظرت میتونیم همو فراموش کنیم؟:)

حس میکنم هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم

اگه داری امضامو میبینی تو رو خدا دعا کن به اهدافم برسم🩵🤍

من خیلی دوسش داشتم خیلی ولی اون دوسم نداشت ۵ سال تو زندگیم بوده بنظرت میتونیم همو فراموش کنیم؟:)حس م ...

من از اولین عشقم 15یا16سال میگذره کمرنگ میشه کلا فراموش نمیشه کرد یه وقتایی شایدهفته ها توی ذهنت نیاد. انشالله یکی بیاد توی زندگیت که بی نهایت عاشقت باشه و توهم عاشقش باشی .اون آدم رو هیچوقت یادت نیاد