2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا عاشق شیرین بود یا از حرص امیر اینجوری گفت؟

بنظرم بود 

چون قسمتای اول ازش تعریف میکرد میگف باهوشه جنم داره ازش خوشم میاد که امیر بهش برمی‌خورد میگف خب حالا

صابر ابر بازیگر محبوب منه کنکل رو فقط بخاطر ایشون میبینم توی تاسیانم دوسش داشتم آدم بدی نبود فقط عقاید و اولویتای خودشو داشت منم از مرگش خیییلی ناراحت شدم دوس داشتم بمونه تا آخر ولی فک نمیکنم شیرینو دوس داشت الکی گفت لج امیرو دربیاره

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

شما فکر کنم شخصیتی داری که توی تام و جری ،از تام خوشت میومده

تام احمق بود ولی سعید باهوش و جذاب بود

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

هر دو بازیگریشون عالی بود 

خوب بازی کرد ک تونست حس تنفر رو القا کنه 

تو صفحه اینستاگرامی صابر ابر هوتن شکیبا بهش میگه داداش ببخشید جای دیگه جبران میکنم 😅😅😅

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

شما فکر کنم شخصیتی داری که توی تام و جری ،از تام خوشت میومده

اخه سعید از اول اینطوری نبود خیلی برا امیر کارای زیادی کرد

اون نمک نشناس بود یشبه به کمک این ساواک شده بود بهش دستورم میداد لُقز هم میخوند سمت خانوادم نری!

با اینکه همشون تو کارای انقلابی بودن 

سردسته بودن حتی

آخه هیشکی اصلا از امیر خوشش نمیاد 😆

تو اینستاگرام هممممهههه پستا کراش رو سعید 🤭 همه ناراحتن واقعا😆

منم از امیر متنفرم حتی باعث شده از هوتن شکیبا هم بدم بیاد اینقدر نقشش رو مخ بود و خودخواه کثیف...

حالا وایستا شانس داره ان.قلاب میشه ، میشه آدم خوبه 🙄