2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم کدوم خیر ندیده ای بوده خیلی حالم بده میترسم تااخر عمرباطل نشه

از کجا میدونی طلسم شدی ؟؟؟ دعا پیدا کردی؟ اگ زنگ زدی دعا نویس گفتن طلسم که بخاطره پوله میگن . وگرنه دعای یهو..دی خیلی گرونهههه طرف باید خیلی دشمنت باشه که انجام بده

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

از کجا میدونی طلسم شدی ؟؟؟ دعا پیدا کردی؟ اگ زنگ زدی دعا نویس گفتن طلسم که بخاطره پوله میگن . وگرنه ...

اره یه دعا پیدا کردم با یه قفل عجیب و کلی سوزن نه حضوری رفتم پیشش

من چندین سال مشکلات عجیبوو یهویی برام اتفاق افتاد بعد رفتم سرکتاب باز کردم پیش یه شخص مطمئنی گفت طلس ...

میشه درخواست بدم خصوصی صحبت کنیم؟

همون شخص میتونه راهنماییت کنه

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

ببین یسواال یعنی تااخر عمر باطل نمیشه؟

عزیزم باطل میشه . باید بری پیش خود دعانویس یه.ودی .. معمولا این دعا نویسا تو اصفهان بیشتر هستن . بعضی دعای های سبک تا ۴۰ روز باطله بعضی دعا هااا خیلی سنگینه.. مثلا طرف به دوستم گفت بود برو استخون مرده برام بیار😐😐😐

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

برای منم جادوهام همشون ی.هودیه ( یه جادوگر ی.هودی پیدا کردن { دیگه مطمئن نیستم از تهران یا خلخال } : چون پیری که قبلا منو میخواست اصالتاً خلخالیه ساکن تهران " چرا میگم خلخالی چون یه آینه بین بهم گفت جادوتو دفن کردن تو قبرستان خلخال " مزاحم از میش شماره های ۰۹۱۴ زیاد دارم که برای استان اردبیل و آذربایجان غربی و شرقی هس)  ؛ چون شهر خودمون زنجان جادوگر نداره همه دعانویس_باطل سحر قرآنین 

ولی برای من دائماً سحر جدید میزنن ☹ تا سحر قدیمی یا قبلی رو تمدید میکنن (( گویا باطل میشه که هی دعا میگیرن )) 

من ماه رمضونا{{ از ماه رمضون سال ۱۴۰۱ شروع کردم وقتی که سال ۱۴۰۰ دستشون به عنوان خریدار جادو رو شد }} چله های باطل سحر بر میدارم ( سوره های باطلی و ادعیه ی شرعی باطلی ) ؛ امسال ول کردم چله ها رو ولی باز خود به خود هر سال باطل میشه چون ما هر سال تاسوعا گوسفند ذبح میکنیم ؛؛؛ هر سال یا ۱ سال در میون هم میریم مشهد ( زیارت ضریح امام رضا علیه السلام باطل سحره : زیارت ضریح امام رضا علیه السلام از نزدیک + نیم ساعت نگاه کردن به گنبد امام رضا از صحن عتیق " یا همون صحن انقلاب اسلامی که سقا خانه اسمال طلا توشه " که گنبد تماماً دیده میشه 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز