برای منم جادوهام همشون ی.هودیه ( یه جادوگر ی.هودی پیدا کردن { دیگه مطمئن نیستم از تهران یا خلخال } : چون پیری که قبلا منو میخواست اصالتاً خلخالیه ساکن تهران " چرا میگم خلخالی چون یه آینه بین بهم گفت جادوتو دفن کردن تو قبرستان خلخال " مزاحم از میش شماره های ۰۹۱۴ زیاد دارم که برای استان اردبیل و آذربایجان غربی و شرقی هس) ؛ چون شهر خودمون زنجان جادوگر نداره همه دعانویس_باطل سحر قرآنین
ولی برای من دائماً سحر جدید میزنن ☹ تا سحر قدیمی یا قبلی رو تمدید میکنن (( گویا باطل میشه که هی دعا میگیرن ))
من ماه رمضونا{{ از ماه رمضون سال ۱۴۰۱ شروع کردم وقتی که سال ۱۴۰۰ دستشون به عنوان خریدار جادو رو شد }} چله های باطل سحر بر میدارم ( سوره های باطلی و ادعیه ی شرعی باطلی ) ؛ امسال ول کردم چله ها رو ولی باز خود به خود هر سال باطل میشه چون ما هر سال تاسوعا گوسفند ذبح میکنیم ؛؛؛ هر سال یا ۱ سال در میون هم میریم مشهد ( زیارت ضریح امام رضا علیه السلام باطل سحره : زیارت ضریح امام رضا علیه السلام از نزدیک + نیم ساعت نگاه کردن به گنبد امام رضا از صحن عتیق " یا همون صحن انقلاب اسلامی که سقا خانه اسمال طلا توشه " که گنبد تماماً دیده میشه