2789
عنوان

یه عالمه غم

34 بازدید | 4 پست

انگار خدا هم سکوت کرده و هیچ غمی و نذری قرار نیست قبول بشه ، فقط ما با هر دعا و نذر گریه میکنیم و کمی آروم میگیریم که سکته نکنیم ، نیاید با حکمت و این حرفا توجیه کنید یا بگید زمان دیگه وقتشه ، نذر تمام شهدا کردم نذر قرآن نذر ذکر نذر پول ، صبح تا شب دویدیم ،نشد که نشد ، باید باور کنیم تقدیر ما نوشته شده طبق چیزی که خدا خوشش اومده ،این دعا و اینا الکیه و فقط واسه ما فقیر بیچاره ها هست ، کاش جونمون زودتر گرفته می‌شد ،تحمل درد و رنجی که قلب آدم رو پاره میکنه هر دقیقه رو ندارم ، خدا هم خدای پولدارا هست 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

استغفار میکنی؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

روزانه اره

خوبه بهتربن راه حله

ان شالله مشکلاتت حل بشن عزیزم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️