کاری به زندگی اونا ندارم خودم نمیتونم همچین کاری کنم وقتی بعدش عذاب وجدان میگیرم یعنی کار درستی نیست ، انجام دادن بقیه هم دلیل بر موجه بودن اون کار نیست
نه ندیدم داداش و بابای دوستم نزول خورن هردو شاسی بلند دارن داداشش زیر سی سالشه ۴تا خونه ویلایی شیک داره حالا چهارتا رو من میدونم دیگه چندتا داره کسی نمیدونه رو خدا داند
کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن
اره خدایی هرچی نزول خور دیدم هی بالا و بالا میرفتن ، ولی یه شبه با کله سقوط کردن، زن و بچه شون خوب بود قبلش ولی یهو پوست انداختن و به خرابی رفتن.
از نزدیکان بودن.
ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچوقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
هیچوقت آرزو نداشته باش مثل اون آدما بشی. خدا اونا رو رها کرده به حال خودشون. چقدر میتونن توی این دنیا باشن؟ تا کی میتونن از این پولی که بدست میارن استفاده کنن؟ بگو 120 سال هم زندگی کنن. تهش چی؟ باید برن اون دنیا. پناه بر خدا
طمع و نزول زندگی لاکچریشو نابود کرد و خودشو از عرش به فرش رسوند
همکلاسی بابام به شدت پولدار بود اولین ماشین هایی که هنوز نیومده بود تو شهر رو سوار میشد پول نزول زدش زمین
بدجور
مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱
من دیدم نزول بدن بچه بودم دایی بابام به همه نزول میداد،فوق پولدار هم خودش هم بچه هاش،هیچ کارما هم پس نداد
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔