2777
2789
عنوان

این پسره چشه

119 بازدید | 6 پست

بچه هابهتون بگم به خدا دوستمه خیلی دخترخوبیه قدبلند قیافشم خوب و مغرورم هس همش بهم میگفت احساس تنهایی میکنه اخه یه نامزدی بهم خورده داش که خودش بهم زده بود منم بهش گفتم ایندفعه کسی بهت پیشنهادرابطه دادقبول کن ازاین حالت دربیای تااینکه رفتیم رستوران یه پسره ای بهش شماره داد بااصرار اونم پیام داد یه هفته ای حرف میزدن چن بارم پسره دعوتش کرده براقرار دوستم کنسل کرده تااینکه قبول کردو رفت پسره رو دیده پسره خوشگل خوشتیپ پولدار بعد دیدارشونم پسره پیام داده خیلی خوشحال شدم که دیدمت تو دخترخیلی خوبی هستی خیلی باوقار وبا جبروت من مال توام وفلان وابراز ناراحتی کرده که چرا دستشو نگرفته فرداش نه صب بخیرگفته نه هیچی دوستمم زنگ زده بهش باشوق جواب داده وگفته خوشحال شدم صداتو شنیدم ازاون لحظه به بعد دیگه نه زنگ زده نه پیام نه جواب دوستمو داده الان چن روزه پیش منه تو خواب میبینم جیغ میکشه خیلی نگرانشم به نظرتون فازاین پسر چی بوده  من خودم زنگ بزنم به پسره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاز پسره که حقه بازی و زبون بازی بوده . موندم فاز دوستت چی بوده . ببین ما از منطقه عادی دور شدیم . باید دوباره برگردیم به نقطه امن و عادی . تشنه محبت و توجه نباشیم و بتونیم فرق عاشق و حقه باز رو بفهمیم . 

اسی عاشق شدی رفته کل تاریک هات همینو میگه ، کی برای دوستش کل زمانش رو تلف می کنه آخه ، بی خیال اون پسر هم خوشش نیومده ازت ، قرار نیست با هر شماره دادن و چند جلسه قرار دیدار رابطه ادامه پیدا کنه که