2821
2789
عنوان

ساعت جهیزیه

148 بازدید | 22 پست

سلام خانومای گل 

میخوام ساعت جهیزیه بخرم 

سالن خونه بزرگه، مبل و ناهار خوری و آینه کنسول رو میخوام سبک فرانسوی بخرم 

تم خونه ام هم سفید و کرم و طلاییه ( درواقع همه چیز سفید و کرم و اکسسوری ها اکثرا استیل طلاییه)

آباژور هم ایستاده گرفتم بدنه استیل طلایی و شید اش مخمل کرم 

الان برای خرید ساعت مردد هستم بین دو گزینه 

اولی : ساعت ایستاده ۳ پایه که عکسش رو میذرم

دومی : ساعت دیواری شکل همین ایستاده 

میدونم ایستاده دیگه مد نیست اما با توجه به متراژ خونه و سبک وسیله هام و سادگیه این ساعت ایستاده حس میکنم جلوه بیشتری نسبت به ساعت دیواری داره 

نظر شما چیه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیواری  بخر 

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! ......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم ......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی .......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه ......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی ......من یه سریا رو تا زندم نمیبخشم💔

اره عزیزم شما سبک فرانسوی یا کلاسیک داری این مدل ساعت واسه مینیمال و این سیک ها خوبه ازین ساعت رو می ...

عزیزم الان این مدل ساعتی که گفتین رو تو گوگل زدم 

زیادی کلاسیک و سنگینه برا من 

الان مبل های فرانسوی خیلی ساده هستن و زیادی کار شده نیستن 

پرده هامم میخوام ساده بگیرم 

در واقع سبک خونه من نئوکلاسیکه، یه چیزی بین کلاسیک و مدرن