2777
2789
عنوان

شیو کردن صورت چجوری بهتره

132 بازدید | 14 پست

من خودم با بند و وکس و تیغ تا حالا برداشتم با وکس که جوش زدم با بند خوب بوده ولی دردش خیلی زیاده و تیغ از همه هم دردش کمتر بوده و هم جوش نزدم و هم راحت تره ولی خب بعد از دو سال استفاده از تیغ حس میکنم رنگ موهای صورتم یکم تیره تر شده و نمیدونم شایدم قبلا اینجور بوده من دقت نمیکردم ولی خب کسایی که از شیور استفاده میکنید بیاید بگید بعد از مثلا 1 سال استفاده تغییر کرده موهای صورت یا نه و اینکه هر چند وقت یبار اصلاح میکنید و از نظر شما راحت ترین و بهترین راه چیه 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با تیغ ابرو شیو میکنم و راضیم ی سال هم شده فک کنم. هر چن وقت ی بار هم اگه بخوام بگم تقریبا هر 2 هفته سیبلارو و خب من کلا صورتم کم موعه و ابرو هامم دست نزدم اصن ینی زیرش چیزی در نمیاد ابرو پیوسته هم نبودم وسطش اصن چیزی نداره ولی ماهی ی بار وسطشو با تیغ ابرو میزنم بالاهاشم اگ در اومده باشه چون میگم خیلی کم در میاد یا نمیاد معلوم نیس

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

هر ۲ هفته نه به نظر من ک تغییر نکرده

تمیزکردنش سخت نیست؟ از چه برندی استفاده میکی؟ چند خریدی؟

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

وکس

من یبار با وکس برداشتم هم همه ی موها نمیرفت و هم درد زیادی داشت و بعدش جوش هم زدم به بعضی پوستا فقط میسازه

من پشت لب و ابرومو با شیور شارژی تمیز میکنم نسبت به روشای دیگه بهتره

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
من یبار با وکس برداشتم هم همه ی موها نمیرفت و هم درد زیادی داشت و بعدش جوش هم زدم به بعضی پوستا فقط ...

می‌دونم اما من راه دیگه ای ندارم نوجوونم و میترسم کلفت بشه با تیغ و اینکه بندم بلد نیستم 🤣 شما خو آزادی

I always come back 

می‌دونم اما من راه دیگه ای ندارم نوجوونم و میترسم کلفت بشه با تیغ و اینکه بندم بلد نیستم 🤣 شما خو آ ...

چند سالته ؟

۱۶ 😐

روشی که به پوستت میسازه رو ادامه بده 

2790
2778
2791
2779
2792