2821
2789

رابطه ای ک غرور توشه بدرد لای جرز دیوار میخوره

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر تو که تجربه داری اینو جواب بده

من تو تلگرام بدون شماره و بدون ایدی و بدون پروفایل به پسره پیام دادم سلام من تقریبا یک ماه پیش تو تالار عروسی دیدمت ازت خوشم اومده میخواستم بدونم کسی تو زندگیت هست؟ اون گفت عروسی فلانی؟ گفتم اره

اونم گفت کسی تو زندگیم نیست ولی حالشم ندارم کسیو راه بدم

منم خوندم و جواب ندادم به نظرت میتونم باهاش دوست بشم؟

استارتر تو که تجربه داری اینو جواب بدهمن تو تلگرام بدون شماره و بدون ایدی و بدون پروفایل به پسره پیا ...

من تاحالا تو رابطه نبودم اولین بارم هست ولی جوری جلوه دادم که ساده گیرم نیاره بعد میگن به قیافم نمیخوره واقعا نمیدونم چرا

استارتر تو که تجربه داری اینو جواب بدهمن تو تلگرام بدون شماره و بدون ایدی و بدون پروفایل به پسره پیا ...

این بنده خدا هم تقریبا همین میگه ولی 

تو ظاهر یه چیز دیگس 

یه جوری اینستا  طرف پیدا کن پیدا کن 

از کجا میدونی اونم عاشق شده؟

ما یک ماهه داریم چت میکنیم بعدش ببین تعریف میکنه بعد ۷ سال از من بزرگتره خیلی راحت میتونست منو بزاره کنار بعد بیرون که رفتم باهاش اصلا هیز نبود 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز