فن های مریض، هیتر ها، کسایی که با صورت هاشون پو.رن میسازنن، تهدید و گروگانگیری
مرگ های عجیب و...
فقط در حد به فانتزی خوبه
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
اخه پولش هم خیلی وقت ها از راه درستی نیس مخصوصا هالییود و اینا
دقیقا
کلا دنیای دارکی داره سلبریتی بودن.
پیشنهاد میکنم پرونده دی دی رپر معروف که در جریان هست رو بخونی.
پی میبری چه دنیای کثیفی دارن
مثل یه سطح اشغال از جنس طلاست
دقیقا کلا دنیای دارکی داره سلبریتی بودن.پیشنهاد میکنم پرونده دی دی رپر معروف که در جریان هست رو بخون ...
بله خوندم و اینایی که خیلی معروفن شما برین نگاه کنین 90 درصدشون توی سریال ها یا فیلم ها لخت شدن حالا نمیگم همه ولی اکثرا این طورن حتی توی کیدراما هم کلی گریم و اینا روشون انجام میدن و در واقعیت خیلی هاشون ادمای هول و مزخرفین به هر حال هر صنعتی دوست داره خودش رو خوب نشون بده