2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منمممم اصلا نمیتونم بخونم خوب جمع بندی نکردم🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
نمیدونم والا چی بگم‌دوست دارم عقب بیوفته کنکور هم استرسم کم شه هم بیشتر بخونم

وای نه خدا لعنت کنه جنگو اگه تو همون وقت قبلی میگرفتن زود میخوندیم میدادیم دیگ انقد مغزمون خسته نمیشد الان دیگ اصلا کشش درس خوندن نداریم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

درکت میکنم منم کنکور داشتم یه حمام درست حسابی هم نمی‌تونستم برم ولی خدارو شکر تموم شد   

کلا چند ماه آخر رو همه کنکوری ها خسته و دیوونه میشن عادیه ولی غلبه کن

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو سه روز آخر به مغزت استراحت بده خوشبین باش قرارها نتایج زحمت هاتو ببینی بالاخره. روزای اخره تحمل ک ...

کاش واقعاا ببینم 

آره خوش‌بینی بهترین چیزه ولی یه جوریی همه چی بد بوده خوشبینیم از بین رفته 

تو نخوندی؟ چی شد؟

من تجربي بودم سال کنکورم يه اتفاقي افتاد که نتونستم بخونم و با همون کنکور تجربيم که رتبمم زياد شد رفتم  يه رشته رياضي ها الان راضيما از رشتم مهندسي کامپيوتر ميخونم ولي نه تو دانشگاه تاپ ولي اگه ميخوندم ميرفتم رشته اي که مربوط رشته خودم باشه