2789
همین به این دلخوشیهای کوچیک زنده ان😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ما  عاقلیم باید درکشون کنیم بابا بیچاره ...

بعده قرنی اومدن دربی رو با اختلاف یه گل بردن با کمک داور خیلیم تایپیک زدن ذوق مرگن خخخخ

خدایا شکرت😘😘😘
بعده قرنی اومدن دربی رو با اختلاف یه گل بردن با کمک داور خیلیم تایپیک زدن ذوق مرگن خخخخ

بابا حق بده  کیسه کشاااااا از سرورشون بردن  باعثه افتخارشونه کم کاری نکردن  از پرسپولیس بردن بایدم خوشحال باشن❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم اوردن😂😂😂😂😂

خدا نکشت دختر پوکیدم ینی

تا جوانمرد اومد قفل کنه تاپیکو دوتا کامنت گذاشتی 😂😂😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

ببین چقد براشون دور از انتظار بوده

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خدا نکشت دختر پوکیدم ینی تا جوانمرد اومد قفل کنه تاپیکو دوتا کامنت گذاشتی 😂😂😂😂

اره سریع گزاشتم ک قبل قفل شدن بزارم😂😂😂😂😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸