2789
ریز میبنیمتتون😆😆😆  اون پایین مایینا هوا چطوره😂😂😂😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ حالا یکی خوردیم ازتو ...

ما الان حالمون عالیه قشنگ مشخصه درد داره باخت که اینجوری کری میخونین

تا خدا با من است زمانه با من است .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خخخخخخ دقیقا .اینا هیچوقت از رو نرفتن

همین به این دلخوشیهای کوچیک زنده ان😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ما  عاقلیم باید درکشون کنیم بابا بیچاره ها کفه جدولن😆😆😆😆😆😆😆

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
لنگیا سالایی ما جام میبردیم میگفتن مهم دربیه حالا که باختن میگن مهم جامه بی خیال داداچ الان تاج سرور ...

کم اوردن😂😂😂😂😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
ما الان حالمون عالیه قشنگ مشخصه درد داره باخت که اینجوری کری میخونین

خداییش از یه ته جدولی  ببازی دردم داره😊😊😊😊

واسه شمااااااا استقلالی ها هم باید افتخار باشه از تیمه بزرگی مثه پرسپولیس ببرین اینقد شادی کنید

کم تیمی نیست پرسپلیسه❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤  ما حق میدین حالتون خوب باشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
لنگیا سالایی ما جام میبردیم میگفتن مهم دربیه حالا که باختن میگن مهم جامه بی خیال داداچ الان تاج سرور ...

سالایی که اس اس جام می‌برد به نقطه ای کور در تاریخ پیوست و فراموش شد

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خداییش از یه ته جدولی  ببازی دردم داره😊😊😊😊 واسه شمااااااا استقلالی ها هم باید افتخار باشه ...

آها بی ستاره های آسیا لطفا سکوت هر وقت تو آسیا ستاره دار شدین میتونین جلو سرورتون سر بالا کنین 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته