2777
2789
عنوان

بیاین تجربه هاتونو راجب کنکور بگین

130 بازدید | 17 پست

واسه رسیدن به رشته تاپ باید چیکارا کرد لطفا هرچی میدونید بگین🥺🥺

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره های سالیانه نبین😑فقط هدر دادن وقته عین ادم بگیر بخونیا حداقل نکته تست ببین و خودت بخون

چرا؟ من سالای قبل رو میبینم اینطوری زودترم تموم میشه

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
استمرار استمرار استمرارتا فردا صبح استمرار.

خب چجوری🥲مثلا چیکار کنم 

با اجازه استارتر

هرکس میخواد به نیابتش یک جزقرآن بخونم تایپیک قبلم بیاد

🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂 امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین

چرا؟ من سالای قبل رو میبینم اینطوری زودترم تموم میشه

منم مال سال قبل دیدم ولی متوجه شدم کلا وقتم رفته 

فقط تیکه های سختو تهش سالیانه ببین

حتی از دوستامم پرسیدم نظرشون همین بود 

و حتما تو ریاضی فیزیک مکث کن حل کن بعد پلی کن 

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

بخام از تجربه هام بگم 

از استرسش ریزش موی شدید گرفته بودم پوستم داغون شده بود معتاد قهوه هستم جویدن ناخن دارم تکرر ادرار دارم هنوز و خیلییییی چیزای دیگه😥

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

خب چجوری🥲مثلا چیکار کنم

استارت مطالعه با ۸ ساعت بوده؟ دمت گرم فردا بیار رو ۹ 

پس فردا رو ۱۰ 

رو ۱۰ بمون، نه اینکه دوباره فردای روزی که ۱۰ خوندی عاااامدانه ۸ ساعت بخونی. این میشه استمرار

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

استارت مطالعه با ۸ ساعت بوده؟ دمت گرم فردا بیار رو ۹ پس فردا رو ۱۰ رو ۱۰ بمون، نه اینکه دوباره فردای ...

اره فعلا ۸ هست

مرسی عزیزم🥺

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 24 دقیقه پیش
2791
2779
2792