عارفهجون۱۳۹۰ مدیر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 3334 عنوان دانشگاه چی خوندین❓️راضی هستید❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 3971 بازدید | 168 پست اگر برگردید عقب بازم می خونیدش؟ باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀 1404/04/21 | 16:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باتوام_بخند عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 578 من فق پشیمونم چرا بین آموزش ابتدایی آزاد حسابداری دولتی اموزش ابتدایی رو انتخاب کردم حسابداری بهتر بود یعنی؟
عارفهجون۱۳۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 3334 خب همگی ممنون که این تاپیکو پربازدید کردید🌷انشالله همگی به خواسته دلیتون برسین ❤️🌷 باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀
nothing_11228 عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 1311 ما اهل تبریزیم خب میشه منطقه یک تا اونجایی که من میدونم آخرین قبولی ها تو دانشگاه های خوب مثل تهران و شیراز واسه منطقه یک تا رتبه نزدیک ۴۰۰۰ هم میشد دانشگاه های پایین تر تا ۷۰۰۰ هم میشه
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 10690 ممنونمچه دانشگاهی بودین شماخب حقوقش مثلا تو چه رنجیه از شهر با حقوق بد تا خوب دانشگاه جیرفت شهر خودم بودمشهرما ک پایین حقوقش حقوق اداره کار بندرعباس که خیلی خوبه ۱۵ الی ۲۰ تومن خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏
عارفهجون۱۳۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 3334 اره فکر کنم بشه بعد از انگلیسی برای تجارت چینی و عربی و روسی ولی اگه مقصود تجارت نباشه اسپانیایی کار ... ببخشید انقدر سوال می پرسم🤭دانشگاه اصفهان برای زبان خوبه؟ باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀
بذر_سبز عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 3880 حقوقشاید بعضیا اخ و پیف کنن بهش اما من راضیم تو رشته های انسانی تنها ب حقوق علاقه داشتم به نظرتون می ارزه یه نفر از رشته زیر شاخه تجربی(پیراپزشکی) انصراف بده بره حقوق آزاد؟ از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 6385 ببشخید یه سوال دیگه ام داشتم . مهندسی صنایع هم به درد همین کاری که شما مدیریت بازرگانی کردید می خوره ... اره عزیزم کاربردیه متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم
باتوام_بخند عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 578 حسابداری خوندم رشتیه بدی نیست بازار کار داره شما سرکاری؟
عارفهجون۱۳۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 3334 اره عزیزم کاربردیه ممنونم ازتون خیلی بهم کمک کردیدمن به خاطر بازار کار و درآمد داشتم به برنامه نویسی فکر می کردم ولی عاشق زبانم . فقط از بازار کارش می ترسیدمممنون🌷❤️ باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 6385 ببخشید انقدر سوال می پرسم🤭دانشگاه اصفهان برای زبان خوبه؟ راحت باش عزیزم خوشحال میشم کمک کنم❤️اره خوبه متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم
بذر_سبز عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 3880 وکالت یا استخدامی خواهش میکنم اشکالی نداره بپرسم چرا به سر دفتری فکر نمیکنید؟ از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️
ifarnazi عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 6385 ممنونم ازتون خیلی بهم کمک کردیدمن به خاطر بازار کار و درآمد داشتم به برنامه نویسی فکر می کردم ولی عا ... خواهش میکنم گلم بازم اگه کمکی بود بگو بهم برنامه نویسی چون با کد هست هوش مصنوعی جاش رو گرفته ولی هنوزم کاربردی هست زبان هم باید بازار کارش رو بشناسید و اراده خوبی داشته باشیدموفق باشیی متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم
عارفهجون۱۳۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 3334 خواهش میکنم گلم بازم اگه کمکی بود بگو بهم برنامه نویسی چون با کد هست هوش مصنوعی جاش رو گرفته ولی هنو ... مرسییییی🌷امیدوارم شماهم امیشه موفق و شاداب باشید باشد که اشک بعدیتان، اشک شوق باشد.🍀