2777
2789
عنوان

این پسره چش بوده

604 بازدید | 31 پست

بچه هابهتون بگم به خدا دوستمه خیلی دخترخوبیه قدبلند قیافشم خوب و مغرورم هس همش بهم میگفت احساس تنهایی میکنه اخه یه نامزدی بهم خورده داش که خودش بهم زده بود منم بهش گفتم ایندفعه کسی بهت پیشنهادرابطه دادقبول کن ازاین حالت دربیای تااینکه رفتیم رستوران یه پسره ای بهش شماره داد بااصرار اونم پیام داد یه هفته ای حرف میزدن چن بارم پسره دعوتش کرده براقرار دوستم کنسل کرده تااینکه قبول کردو رفت پسره رو دیده پسره خوشگل خوشتیپ پولدار بعد دیدارشونم پسره پیام داده خیلی خوشحال شدم که دیدمت تو دخترخیلی خوبی هستی خیلی باوقار وبا جبروت من مال توام وفلان وابراز ناراحتی کرده که چرا دستشو نگرفته فرداش نه صب بخیرگفته نه هیچی دوستمم زنگ زده بهش باشوق جواب داده وگفته خوشحال شدم صداتو شنیدم ازاون لحظه به بعد دیگه نه زنگ زده نه پیام نه جواب دوستمو داده الان چن روزه پیش منه تو خواب میبینم جیغ میکشه خیلی نگرانشم به نظرتون فازاین پسر چی بوده  من خودم زنگ بزنم به پسره؟

دوستت ببخشیدا اسکله؟!!

با یه قرار و حرف زدن به این روز افتاده! 

بنظرم جای زنگ زدن به اون پسره یه روانشناس خوب ببرش

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت ببخشیدا اسکله؟!!با یه قرار و حرف زدن به این روز افتاده! بنظرم جای زنگ زدن به اون پسره یه روانش ...

گفتم که مغروره میگه حتما من مشکلی دارم و دراینده کیس خوب منو‌پسندنمیکنه

گفتم که مغروره میگه حتما من مشکلی دارم و دراینده کیس خوب منو‌پسندنمیکنه

کسی که عزت نفسشو تو وجود پسرا میخواد پیدا کنه به هیچ جا نمیرسه

دوستت باید اول بدونه و بفهمه برای بقیه زندگی نکنه

اگه از یه رابطه خارج شده سریع جایگزین نکنه که ۹۹ درصد با شکست مواجه میشه

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

این قسمت پسره لاشی دختره اسکل با دوتا قرار و یه هفته کل رابطه!!!!

دوستت و ببر تراپی اوضاش خیته.مگه میشه مگه داریم با دوتا کلوم حرف مفت این حال و روز.والا تو شاهنامه هم قفله جیق معشوق تو خواب!!!!!

این قسمت پسره لاشی دختره اسکل با دوتا قرار و یه هفته کل رابطه!!!!دوستت و ببر تراپی اوضاش خیته.مگه می ...

به خاطر پسره نیس کلا حالش ازقبل خوب نبود نامزد قبلیش خیانت کرده اینم اینجوری کرد میگه لابد من مشکل دارم 

به خاطر پسره نیس کلا حالش ازقبل خوب نبود نامزد قبلیش خیانت کرده اینم اینجوری کرد میگه لابد من مشکل د ...

بگو دقیقا مشکل از توعه که زود بادوتا کلام حرف میری تو ابرا .بعد اینجوری میری تو اقاقیا