2777
2789
عنوان

این پسره چش بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 31 پست
اینهمه از دوستت تعریف کردی اما بنظرم دوستت اسکل تشریف داره

نه ازقبل حالش بدبود من گفتم بره تو رابطه حالا من میگم جیغ میکشه دقیق نمیدونم چرا شاید به خاطر نامزد قبلیش ولی میگه حتما من یه مشکلی دارم نامزدقبلم خیانت کرد این اینجوری 

بعضی وقتا آدم ظرفیت پر شدن لیوانش فقط دو قطرست

مشخصه تحت فشار عصبیه اون دختر 

کاملا معلومه

بهانش ام برای گریه اون پیره نیست تروما های گذشتش

برای همون میگم تراپیست براش واجب تره تا رفتن تو به رابطه جدید

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت مثل اینکه میخواسته از اون حال و هوا دربیاد قبول کرده. درحالیکه ی تجربه داشته و نباید اعتماد می ...

اخه پسره خیلی خوشتیپ بود گفتم شاید ازاین حال وهوا دربیاد نمیدونم چرا پسره اینجوری کرد 

مشخصه تحت فشار عصبیه اون دختر کاملا معلومهبهانش ام برای گریه اون پیره نیست تروما های گذشتشبرای همون ...

دقیقا 

میبینی خیل آدم قوی هستی 

بیرون با همه میجنگی ولی تو خونه وقتی بستنی رو داداشت خورد گریه میکنی

....

اخه پسره خیلی خوشتیپ بود گفتم شاید ازاین حال وهوا دربیاد نمیدونم چرا پسره اینجوری کرد

یه نصیحت این پسرایی که خیلی خوشگلن دورشون پره دختره 

و به راحتی کنارت میزارن 

براشون واقعا مهم نیست

....

دقیقا میبینی خیل آدم قوی هستی بیرون با همه میجنگی ولی تو خونه وقتی بستنی رو داداشت خورد گریه میکنی

جبر روزگاره دیگه🥲

برای بعضیا قشنگ میچینه برای بعضیا....

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

واقعا نمیدونی اینجور دوستیا عاقبت نداره پسره فعلا سر گرمه دوست قبلیشه هنوز نیازی به دوست تو نداره در ضمن شما هم به خاطر مشاوره غلطت تو حال بد دوستت مسئولی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یه نصیحت این پسرایی که خیلی خوشگلن دورشون پره دختره و به راحتی کنارت میزارن براشون واقعا مهم نیست

اتفاقا من این حرفو چند سال پیش از یه روانشناس شنیدم که میگفت پسرای خوشگل تا بهشون بگی بالا چشمت ابروعه میزنه از خونه بیرون میگه من دورم پره دختره.میرم سراغ یکی دیگه

به خاطر پسره نیس کلا حالش ازقبل خوب نبود نامزد قبلیش خیانت کرده اینم اینجوری کرد میگه لابد من مشکل د ...

شاید بهتر بود میذاشت اون تجربه بد از ذهنش پاک بشه یا حالش بهتر میشد بعد میرفت وارد یه رابطه جدید اینطوری بیشتر به خودش صدمه زد

تو خاب جيغ ميزنه!خب خوشش نيومده ازش نخاسته ادامه بده ديگه سمج نباشه دوستتاحتمالا دنبال يكي بوده باها ...

اره منم همین فک میکنم اخه شبش پسره تو‌پیام گفته چرا منو بغل نکردی من مال توام آخرش گفته خوب بخوابی عزیزم بوس دوستم هیچی نگفته فقط گفته شب بخیر