2777
2789
عنوان

من با این دختره سمج چیکار کنم

182 بازدید | 14 پست

یه خواهر پررو بد دهن حسود دارم

رسیدم خونه داشت می‌رفت کلاس ورزش خیر سرش دوازده سالشه

دیدم پالت سایم بازه 

هندزفریم نیست

کرم پودر هم روی تخته 

جالبه اینه در اتاق من قفل بوده این کلید داره 

منتظرم برگرده خونه قشنگ جرششش بدم 

چیکار کنم بخدا آرامش از دستش ندارم

حتی پیام های گوشیمو خونده😭💔

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

اع خواهر منه یا خواهر تو 😶😂😂😂

مال منم دوازدهه پدرمو در اورده

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا حالا از لوازم آرایشت استفاده کرده خواهرین بابا

عزیزم ای کاش لوازم آرایش بود....

زندگیمو سیاه کرده 

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
چقد پرو یه کف گرگی بزن تو سرش

بد تر اونم میزنع سگ سلیطس 

ببین یه دختر ۷ساله دارم از زمین و زمان متنفرم کرده از خودشم متنفرم از دو و نیم ظهره داره یکسره گریه می‌کنه با جیغ و داد با هیچی هم آروم نمیشه بخدا اگه عذاب وجدان بعدش نبود دست مینداختم خفش میکردم 

برای حاجت دلم آمینی مهمونم کن🌱

2790
2778
2791
2779
2792