2777
2789
عنوان

عکس مو بزارم استوری یا ن

283 بازدید | 27 پست

یه پسره هس از اقوام مون هس ولی شهر دورتر از ما زندگي میکنن و من اصلا تا سال پیش ندیدمشون پارسال ک رفتیم عروسی دیدمش خوشم اومد ازش خلاصه یه چند ماهیی گذشت تا دی ماه براش درخواست دنبال دادم اونم قبول کردم و به منم درخواست داد و اینکه شهریور پارسال عروسی بود من و اون بیرون تالار چشم تو چشم شدیم خلاصه اونم منو فالو کرد یبار یه استوری باحال گذاشته بود ازین باکس های سوال جواب منم یه جواب بامزه دادم اونم به صورت محترمانه و صمیمی جواب منو داد اصلا با من سرد بد حرف نزد کلا آدم بامزه و شوخ طبعی هس منم از اون بدتر😂 میخام یه کاری کنم ازم خوشش بیاد و اون بیاد جلو من همین قد رفتم بسه چند باری هم کل فامیل رو بلاک کردم و استوری به اونا مخفی کردم و فقط اون پسره رو باز گذاشتم و نگا کرده بود همیشه اولین نفری هس ک استوری مو نگا میکنه چیکار دوباره هم عکس از خودم استوری بزارم ، دختر زشتی نیستم بخدا ، توهین نکین ، اگ چیزی میدونید بگید

خودتو دست کم نگیر🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این عکس خوشگل قدیا بذار که تو آینه اتاق می‌گیری.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

چن سالته 

یادش بخیر ی زمانی برا اکسامون از اینکارا میکردیم 

چیشدن ؟؟؟ 🙂

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

استوری میذاشتی ریپلای میزد؟

ن فقط نگا می‌کرد تا حالا ربپلای نزده و یه بارم یه استوری گذاشتم عکس خودم نبود یه مرد بود در مورد حال خوب انگیزه صحبت می‌کرد گذاشته بودم فقط لایک کرده بود

خودتو دست کم نگیر🌱