2777
2789
عنوان

تک ماده

83 بازدید | 16 پست

دوستان یه سوال اگه نمره سالیانه از۷ به بالا باشه میشه تک ماده بزنیم یا باید ۱۰ به بالا باشه معاون مدرسمون گفت میشه تو یه کانالی هم که درباره شرایط تک ماده توضیح داده بودن گفتن  سالانه باید از ۷ به بالا باشه ولی بعضیا میگن باید ۱۰ به بالا باشه براهمین به شک افتادم استرس هم دارم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال هفت به بالا بود الان نمی‌دونم 

مذهبی ام ولی با افراد عرزشی صحبتی ندارم،کسی که باید بفهمه با این همه اتفاق فهمیده پس اگه شستم و گذاشتمت کنار کاملا ناراحت شو و برو بشین فکر کن🌹🤗

میزنی تک ماده رو گلم

بچه ها من نمره نوبت اول ندارم بعد چی میشخ ؟ هرچب نوبت دوم گرفتم اونو میزارن نوبت اول؟ 😭😭😭

گواهی داشتم ندادم نوبت اول 

بخاطر یه درس نمبتومم برم دانشگاه😭

۷ به بالا

وای خداروشکر

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

هرچی خیره❤️🫂فقط اینو بدون سلامت روانت مهم ترین چیزه

عشقم خودم بخاطر سلامت روانم نتونستم برم دانشگاخ 

بخاطر افسردگب بود گواهی نوبت اولم 

تو خونم فقط ،دیگه یواش بواش بابد خودمو جمع کنم برم تو اجتماع ودانشگاه ، اینم اینطوری شد 

شما هر نمره زیر دهی رو تک ماده میکنی

منتها !!! توی نهایی

یه نکته ایی هست

اگر سالیانه شما بالای ۱۰ باشه نمره اش 

یعنی میانترم و ترم اولت خوب باشه

نمره ۷ به بالا توی برگه نهایی خودش یعنی قبولی

اصلا تک ماده لازم نیست!!!

زیر ۷

رو تک ماده میکنی

یااااا اگر سالیانه ات خیلی پایینه ترم اول و میانترمت افتضاحه دیگ نمرات ۷ تا ۱۰ رو لازمه تک ماده کنی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

شما هر نمره زیر دهی رو تک ماده میکنیمنتها !!! توی نهایییه نکته ایی هستاگر سالیانه شما بالای ۱۰ باشه ...

ببینید من نمره نهایی ریاضی و تاریخ و زبانم زیر ۷ شد ولی سالانه زبانم ۷ ریاضی ۷.۷۵ و تاریخ ۱۱ شد تاریخ و که میدونم میتونم تک ماده بزنم ولی برای ریاضی و زبانم تو شک هستم

ببینید من نمره نهایی ریاضی و تاریخ و زبانم زیر ۷ شد ولی سالانه زبانم ۷ ریاضی ۷.۷۵ و تاریخ ۱۱ شد تاری ...

میتونی بزنی

تک ماده سالیانه اینا مهم نیست

یعنی شخص افتاده

قبولش میکنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥