2777
2789

دخترم وقتی بدنیا اومد سرخ و سفید بود ،زردی گرفت رفت تو دستگاه ۴ روز،بعد ک خوب شد رفته رفته پوستش سبزه شد،درحالی ک من و پدرش هردو سفیدیم،خواهرشوهرم سبزه اس فقط،و دخترم کلا ب سمت پدری رفته،الانم ک رنگ پوستش کمی روشنتر از بدنش شده و دست و پاهاش تیره اس،ممکنه ب عمه اش رفته باشه،؟سبزه میمونه ؟؟؟ کسی تجربه داشته؟؟ اخه خیلی عجیبه ک من و پدرش هردو سفید پوستیم ولی دخترم سبزه

اره دختر من ب دنيا اومد سفيد سفيد بود بعداز ده روز سبزه شد 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصولا بخاطر اینه ک اولا تپلین بعد لاغر میشن

نامزد من کلللل خانواده ی مادری و پدریش سفید و بورن همه چش رنگین🤣

نامزد من تنها فردیه ک سبزس

تا دو سه سالگیم خیلیییی سفید بوده بعد تغییر رنگ میده

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣