2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا د مه  بزر گ‌تر های فامیل مجرد بود م می گفتن شوهر می خو ای چه کا ر نو‌ نت کمه ابت کمه بشین خو نه با بات پادشاهیی کن 

می گفتن هر کس تو ر و بخواد باید بیاد کف پات رو ببوسه 

بعد حالا د ختر ها تو سن کم د عا و نذ ر و چله ور می د ارن واسه شوهر 

و اقعا جهان سوم همینه 

یا د مه بزر گ‌تر های فامیل مجرد بود م می گفتن شوهر می خو ای چه کا ر نو‌ نت کمه ابت کمه بشین خو نه ب ...

عزیزم من 35 سالمه همه دوستانم بچه هاشون راهنمایی و ابتدایی هستن 

همیشه سن ازدواج 20تا24 برای دختر تا به بچه و .... برسه برای منم خیلی دیر شده 

عزیزم من 35 سالمه همه دوستانم بچه هاشون راهنمایی و ابتدایی هستن همیشه سن ازدواج 20تا24 برای دختر تا ...

من هم ۳۵ سا لمه 

دوست دارم ۴۰ و ۵۰ سا لگی ازدواج‌کر ده 

خود م ۳۲ ازدواج‌کرد م 

ا زدواج ۱ مرحله از زندگی هست سن هم نداره 

کیفیت مهمه نه سن و عدد و کمیت 

من هم ۳۵ سا لمه دوست دارم ۴۰ و ۵۰ سا لگی ازدواج‌کر ده خود م ۳۲ ازدواج‌کرد م ا زدواج ۱ مرحله از زندگی ...

عزیزم من الان چند سال نیاز به ازدواج دارم دوست دارم ازدواج کنم و شوهر خوبی گیرم بیاد باهم خوشبخت بشیم چه اشکالی داره 

الکی نگید40یا50 تو تمام دنیا 50 سال سن بازنشستگی هست یعنی طرف به شغلش کارش ازدواج وبچه رسیده و بازنشست شده

عزیزم من الان چند سال نیاز به ازدواج دارم دوست دارم ازدواج کنم و شوهر خوبی گیرم بیاد باهم خوشبخت بشی ...

ا نقدر ز ندگی رو‌مر حله تصور نکنید ازدواج‌بچه باز نشستگی چیه 

و ل کن با با 

قد ر خو‌دت بدون هر کس تو رو بخواد با ید رو‌سر ش بذاره 

بعد هم تو ا ین د نیا هر چیز خیلی بخو ای یا بهت نمی دن یا ز ود ازت می گیرن پس شل کن 

بر و زندگیت کن برو ا یران بگر د این همه تو ر هست ا گر پول داری برو‌د نیا رو‌ بگر د 

ا نشالله ا ون جا مرد منا سب پید ا می شه 

بیکار ولی میتوانم هر جا برم

ببین از اونجایی که میگی 35 سالته اول از همه برو سرکار حتی شده موقتی و نیمه وقت

یعنی یه چیزی باید داشته باشی که پسر بعنوان امتیاز برات در نظر بگیره مثل همین شاغل بودن یا یه هنر و مهارت خاص وگرنه ادم بیکار و خونگی بخواد بگیره میره سراغ دختر 22 ساله پس باید یه چیزی باشه که بدونه می ارزیده که تا الان مجرد مونده باشی

اینکه گفتم شغل بخاطر این بود که بدونم با توجه به شغلت تو چه جور همایش یا سمینار یا حتی نمایشگاهی میتونی حضور داشته باشی که افراد بدردبخور حضور داشته باشن

بعضی رستوران کافه ها که تو مسیر شرکت و ادارات بزرگن و کارمندا عصرها یا موقع فراغت ظهر میان اونجا خیلی گزینه خوبیه

تور های گردشگری عالیه اکیپ های کوهنوردی هم عالیه

اینجورجاها با موردای خوب اشنا و دوست شی بعدش راحت ازدواج میکنی 

منتظر خواستگار سنتی نباش که برای سنت کمی سخته و نشدنی

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A