2777
2789

تست ورزش معمولا واسه،اینه ک ببینن روی تردمیل چنددقیقه میمونی و ضربانت چطوره و چقدر تحمل میکنی

ک معمولا کسی ک مشکل قلبی داره همون چنددقیقه اول نمیتونه بره

من تست ورزشم مشکل نداشت اکو مشکل داشت فرستاد سیتی انژیو 

زهی خیال باطل 🧃🐀🕳در جنگ شرف ، بی طرف ، بی شرف است💚🤍🦁🤍❤️ 👑👑وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست ورزش معمولا واسه،اینه ک ببینن روی تردمیل چنددقیقه میمونی و ضربانت چطوره و چقدر تحمل میکنیک معمول ...

من اکو مشکلی نداشت ‌ولی خیلیی تنگی نفس دارم ودرد بین کتف مشکل معده هم دارم نمیدونم از چیه الان معدم بهتره ولی بازم شدیدا تنگی نفس دارم

توی تست ورزش میری روی تردمیل و عملکرد قلبت توی وضعیت تپش قلب شدید مانیتور میشه ، اکو خود قلب و دریچه ها و عروق و... دیده میشه که توی آرامش و دراز کش هستی ممکنه عادی تر از حالت معمول باشی 

هر کدوم یه چیزایی باهاش سنجیده میشه دیگه ممکنه یه چیزایی توی اکو نمایش داده بشه توی تست ورزش نه و برعکس 

هر وقت بودجه شو داشتی یه تست ورزش هم انجام بده ،شاید دکتر یه چیزی دیده که گفته پیگیری کنی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من اکو مشکلی نداشت ‌ولی خیلیی تنگی نفس دارم ودرد بین کتف مشکل معده هم دارم نمیدونم از چیه الان معدم ...

ممکنه بخاطر معدت هم باشه نوار قلبت چطور بود؟ خود دکتر تشخیصش چی بود؟

برا من اولین بار گفت گرفتگی عضلات منیزیم داد 

زهی خیال باطل 🧃🐀🕳در جنگ شرف ، بی طرف ، بی شرف است💚🤍🦁🤍❤️ 👑👑وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

ممکنه بخاطر معدت هم باشه نوار قلبت چطور بود؟ خود دکتر تشخیصش چی بود؟برا من اولین بار گفت گرفتگی عضلا ...

نوار قلب واکو نرمال بود دکتر گفت تست ورزش هم انجام بده که هزینشو نداشتم دیگه نرفتم 

نوار قلب واکو نرمال بود دکتر گفت تست ورزش هم انجام بده که هزینشو نداشتم دیگه نرفتم

خداروشکر دوتا مهما نرمال بودن نوار و اکو مهم تره ولی پشت گوش ننداز اگر تونستی حتما حتما تست ورزشو برو چون میگی تنگی نفس داری 

مرسی 💚 بله باید برم

خواهش میکنم انشاءالله سلامت باشید