2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا کره مربا و نون😂😂😅

زندگی دانشجوییه 😄

دوستان گرامی تو رو خدا وقتی شرایطشو ندارید بچه نیارید،نگید ما ک هیچی نداریم این بشه دلخوشی بخدا بچه عروسک نیست اینده میخواد خودتونو گول نزنید که خیلیها اینطور بودن!نتیجه این بچه ها میشه یه جامعه افسرده و افسار گسیخته😔 اگه خیلی دلتون سرگرمی میخواد برید به بقیه مخلوقات خدا کمک کنید
احتمالا کره مربا و نون😂😂😅 زندگی دانشجوییه 😄

شوهرم هرچی باشه میخوره ولی من دلم نمیاد گناه داره خسته از سرکار میاد مربا بزارم جلوش😒

❤شدین همه دنیام ❤همسرم❤پسرم❤
شوهرم هرچی باشه میخوره ولی من دلم نمیاد گناه داره خسته از سرکار میاد مربا بزارم جلوش😒

من مجردم و اره خب راست میگید املت قارچ هم خوشمزه میشه زمان زیاذیم نمیخواد

دوستان گرامی تو رو خدا وقتی شرایطشو ندارید بچه نیارید،نگید ما ک هیچی نداریم این بشه دلخوشی بخدا بچه عروسک نیست اینده میخواد خودتونو گول نزنید که خیلیها اینطور بودن!نتیجه این بچه ها میشه یه جامعه افسرده و افسار گسیخته😔 اگه خیلی دلتون سرگرمی میخواد برید به بقیه مخلوقات خدا کمک کنید
حال داری طرز تهیه شم بگو .مرسی 

آره عزیزم

اول سینه یا (فیله مرغ ) و جداپختم( با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه)بد از پخت و سرد شدن استخوان هاشو جدا کردم و ریختم تو خرد کن ریز ریز شدن
یه پیاز رنده ریز شده و یکم سیب زمینی خام و با رنده ریز بهش اضافه کردم با یه هویج رنده ریز شده + نمک و فلفل و زردچوبه و چند تا تخم مرغ 
آب پیاز و سیب زمینی و هویج با دست گرفتم
تخم مرغ در حدی اضافه کنم که فقط همه ی مواد تخم مرغی شه نمیزارم موادم و شل کنه تخم مرغ زیادی کوکو رو بد بو میکنه
با دست شکل دادم و تو روغن داغ سرخ کردم
اصلا در تابه رو نزارید کوکوتون خوشمزه تر میشه و بافت بهتری

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒