2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری درست میکنی

گوشت چرخ کرده.برنج و لپه و پیاز و سبزی کوفته با ی دونه تخم مرغ خوب ورز میدیم بعد اندازه ی پرتغال ور میداریم توش من آلو و زرشک و گردو میزارم.بعد تو ی قابلمه پیاز سرخ میکنیم بهش رب میزنیم توش اب میریزیم اب که جوشید کوفته هارو میریزم توش ی ساعت بعد میپزه

چرا عزیزم من دیروز پول دادم مادر شوهرم اورد برام پاک کرد خوردشو ن کرد منن نشستم همشونو سرخ کر دم بست ...

ببخشید چیو سرخ کردین بسته کردین

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
من خانومم قراره امشب برام آش رشته درست کنه 😎

شما اقایین ؟؟؟ آش رشته دوس دارین ؟؟ عجیبه کل مردای خانواده از جمله همه برادرا و همسرم نمیخورن 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
شما اقایین ؟؟؟ آش رشته دوس دارین ؟؟ عجیبه کل مردای خانواده از جمله همه برادرا و همسرم نمیخورن 

اگه بدونن چه خاصیتی داره حتما میخورن البته شایان ذکر میشوم که بهترین معیارها در دستپخت خانومم مشهود هستش

اگه بدونن چه خاصیتی داره حتما میخورن البته شایان ذکر میشوم که بهترین معیارها در دستپخت خانومم مشهود ...

ببخشید بهترین معیارها در دستپخت خانمم مشهود هستش یعنی چی ؟؟؟؟؟شما چرا اومدین تو نینی سایت میون این همه خانم تو تاپیک شام 

واقعا کنجکاو شدم 

ببخشید بهترین معیارها در دستپخت خانمم مشهود هستش یعنی چی ؟؟؟؟؟شما چرا اومدین تو نینی سایت میون این ه ...

بهترین معیار یعنی اینکه خانومم میدونه چه نوع طعمی چه نوع فرمی چه نوع شکلی و غیره به غذا بده که قابل مشاهده هستش، که به مزاج بنده خوش بیاید!

کاربر گرامی این سایت یکی از سایتهای خوب برای کسب اطلاعات و القای اطلاعات و پرسش و پاسخ هست!

اینجا فضای مجازیه و من نه به شما و نه به دیگران بی احترامی ننموده ام و فقط دوستانه در حال نوشتن و تبادل نظر هستم همچنین بعضی از فهیمهای این سایت شراکت خودشون رو اشکار نمودند!

هدفم بین خانوما اومدن و قصاید بدی نیستش امیدوارم تونسته باشم جواب سوالتون رو بدم

بهترین معیار یعنی اینکه خانومم میدونه چه نوع طعمی چه نوع فرمی چه نوع شکلی و غیره به غذا بده که قابل ...

نه اقای محترم قصد بی احترامی نداشتم فقط گفتم کنجکاو شدم  موفق و پیروز باشید