2777
2789

من خودم به این قضیه اعتقاد داشتم ولی الان که نامزد کردم وقتی میخوام به این موضوع عمل کنم انگاری نتیجه عکس میده مثلا زمانی که توی محبت کردن توی ابراز احساسات حتی توی اظهار دلتنگی پیشقدم میشم حس میکنم توجه و محبت و حرف شنوی نامزدم از من بیشتر میشه بعد وقتی سعی میکنم یه جوری باشم که به اصطلاح همیشه در دسترس نباشم یا اینکه اونم گاهی انتظار بکشه یا از این قبیل رفتارا به جای اینکه مثلا جذاب به نظر بیام حس میکنم اونم دور میشه بعد تهشم فکر میکنم وقتی به همون راه اول ادامه بدم دیگه زده میشه و یه روزی میرسه که خودش هیچ تلاشی نمیکنه برای خوشحال نگه داشتن من.

عزیزم اتفاقا به شوهرو نامزد باید محبت کرد نه خیلی زیاد 

اونی که میگن خودتو بگیر یعنی با پسرا دوست نشن سریع نرن خونه پسرو اینا

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا این جمله غلطه کلا عمدتا جمله‌هایی که یه چیزیو به یه گروه بزرگ اختصاص میده غلطه

تو باید نسبت به شخصیت پارتنرت بهترین رفتار رو داشته باشی ریاضی نیست یه فرمول رو همه جواب بده که

چیزی هم که مهمه اینه که از خودت نزنی که اونو ببری بالا همش همین

خب ازدواج کردی چیبا طرف تو یه خونه ای چطوری در دسترس نباشی😐

نه منظورم این نبود مثلا خیلی خانومایی رو دیدی غرور و سیاست خوبی دارن زیاد محبت نمیکنن زیاد ابراز احساسات نمیکنن مثلا یه جورایی طرف مقابل و تشنه خودشون نگه می‌دارن فرقی هم نمیکنه ازدواج یا رابطه و من از این مدل رفتار خیلی خوشم میومد ولی انگار توی زندگی من جواب نمیده

خوشگلم باید رفتارت سرد و گرم باشه اگه همش گرم و مهربون و در دسترس باشی قدرتو نمیدونه اگه همش سرد باش ...

خب همون وقتایی که زیاد گرم نیستم روی اون نتیجه عکس میده حس میکنم دور میشه به جاش وقتی خیلی گرم و مهربونم کاملا هرچی بخوام عمل میکنه و خیلی بهم نزدیک میشه 

بنظرم یه تراپی برو نمیشه یک طرف فقط تلاش کنه گاهی تو ناراحت میشی اون باید منت بکشه

نه اتفاقا جوری نیست که اگه من ناراحت بشم بی تفاوت باشه بلکه کاملا سعی میکنه از دلم دربیاره منظورم این بود که زمان هایی که احساس میکنم الان وقتشه یکم خودمو بگیرم یا کمتر گرم باشم تا بیشتر قدر بدونه و بیشتر بیاد سمتم کاملا نتیجه عکس میده اونم از من دور میشه به زبون خودمونی بخوام بگم قشنگ حس میکنم وقتایی که خیلی آویزونش میشم و ابراز محبت میکنم خیلی بهم نزدیک میشه و به خواسته هام عمل میکنه 

اون برای مردی که خودشو میگیره اگه شوهرت قدر شناسه و نمک نشناس نیست چرا محبت نکنی ؟اونو برای مردایی م ...

آخه من احساس میکنم همه مردا از اولش اینطوری نیستن خیلی هارو زن ها با محبت زیادی و از خودگذشتگی و بالابردن زیاد باعث میشن که اون شکلی بشن