2777
2789

فعلا همینارو خریدم این هفته میریم بازار بازم میخرم راستش سرویسا خیلی گرون بودن مجبور شدم تکه ای بخرم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

فعلا همینارو خریدم این هفته میریم بازار بازم میخرم راستش سرویسا خیلی گرون بودن مجبور شدم تکه ای بخرم

خوب کردی که تیکه ای خرید ی

سرویس ها هم گرون ان هم خیلی چیزها ش را استفاده نمی شه کرد

ممنونم که عکس گذاشتی انشالله به سلامت زایمان کنی

فدات عزیزم انشالله

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
برای من دعا کن اسمم مهتاب هست برای دوستم هاجر هم دعا کن باردار بشه خیلی وقته منتظره

حتما عزیزم سر نماز همیشه دعا میکنم تو زایمان هم دعا میکنم براتون