2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط انتی بیوتیک دیگه 

باید حداقل سه ورق مرتب مصرف کنی 

اگه جواب نیس برو امپول بنویسن برات 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

فقط انتی بیوتیک دیگه باید حداقل سه ورق مرتب مصرف کنی اگه جواب نیس برو امپول بنویسن برات

داداشم دندونش عفونت کرده هرکاری میکنه خوب نمیشه ده تا آنتی بیوتیک قوی خورده 

داداشم دندونش عفونت کرده هرکاری میکنه خوب نمیشه ده تا آنتی بیوتیک قوی خورده

سه ورق اموکسی سیلین 500هر هشت ساعت مرتببب مصرف کنن .دقت کنن داروی دیگه ای اگه مصرف میکنن یا بیماری خاصی دارن باپزشک مشورت کنن سرخود دارو نخورن .

خوب میشه اگه نشد باید برن پنی سیلین بگیرن 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

سه ورق اموکسی سیلین 500هر هشت ساعت مرتببب مصرف کنن .دقت کنن داروی دیگه ای اگه مصرف میکنن یا بیماری خ ...

آسم داره اسپره مصرف میکنه بدتر میشه چون هوا میره خیلی درد میگیره 

من خوبم داداشم اینطوری شدهاره بعد خیلی درد میکنه حرفم نمیتونه بزنه دندون نیششه بعد لثش سفید شده

چقدر جالب بلایی که سره من اومده سرش اومده منم دندون نیشم بوداینقدرورم کرده بود رفتم6تاپنی سیلین زدم هر12ساعت+آموکسیسیلین ومترونیدازول هر8ساعت

آسم داره اسپره مصرف میکنه بدتر میشه چون هوا میره خیلی درد میگیره

اها پس سرخود دارو استفاده نکنن برن پیش متخصص بیماری های عفونی 

چقدر جالب بلایی که سره من اومده سرش اومده منم دندون نیشم بوداینقدرورم کرده بود رفتم6تاپنی سیلین زدم ...

من لثم ۳ ساله قرمز شده 

چرک خشک کن هم خیلی خوردم جواب نداد 

پنی سیلین جواب میده به نظرت

از حادثه لرزند به خود قصر نشینان🌹ما خانـه به دوشـان غـم سیـلاب نداریـم ....ـصائب تبریزیـ❤️🤍🌱️