2777
2789
عنوان

به خاطر درد از دیروز کارم گریه اس

53 بازدید | 4 پست

یکی دورزه رو سینه چپم درد میگیره یه حالت گرفتگی کار میکنم خم و راست میشم دردش بیشتر میشه یه حالت کشیدگی یا حرص بخورم بیشتر درد میگیره به خاطر تلقینم دردش انگاز منتشر میشه جای دیگع مث دست و پشتم قفسه سینم میدونم قلبمه رگاش گرفته شاید از بس یه مدت حرص و‌جوش خوردم عصبی ام استرس داشتم میترسمم برم دکتر بگه چیزیته بچه کوچیک دارم 😔😔😔شوهرمم کارش کساد شده اجاره قسط قرض کلی داره فکر اونم عذابم میده تو این حین بخوام برم دکترم کلی هزینشه شوهرمم فکرم نیست بهش میگم میگه هیچیت نی درک نداره.هی به درد فکر میکنم اگه قلبم بگیره بچم چی مبشه فکر خودمو نمیکنم فقط میگم بچم ۳سالشه.هرچند انقذ عصبیو پرخاشگر شدم باهاش بدرفتاری میکنم ولی بازم مث خودم کسی نمیتونه بهش برسه.هی میگم کاش ادم بیخیالی بوذم انقد عصبی نبودم حرص و‌جوش نمیخورم که بلا سر خودم بیارم سرهرچیزی جوشی میشم.بی حوصله ام حتی حوصله حرف زدنم ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان