2777
2789

همش نگات میکنه 

سعی میکنه صفحات مجازی ت رو پیدا کنه 

و درباره خانواده ات و اطرافیانت کنجکاو میشه که کجاها میری، با چه کسایی دوستی و...

سعی میکنه جاهایی حضور پیدا کنه که تو ام هستی 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا لیوان چاییش بر میداره میاره کنار شما میشینه میخوره.مثلا همه جا میخواد ابراز وجود کنه.. و تو زاویه دید شما قرار میگیره چشنش دنبال تون هست.نگاهش هیز نیست یه نگاه معمولی و با چشمایی که برق میزنن.

همش نگات میکنه سعی میکنه صفحات مجازی ت رو پیدا کنه و درباره خانواده ات و اطرافیانت کنجکاو میشه که کج ...

اره این درست گفت

چون یسری یه شخصی زیاد نگام میکرد 

بعد دور و ور خونمون زیاد میومد

و بعدشم دیدم با برادرم دوست شده😂😂

خیلی وقت پیش البته

مثلا لیوان چاییش بر میداره میاره کنار شما میشینه میخوره.مثلا همه جا میخواد ابراز وجود کنه.. و تو زاو ...

اگر یکی خیره نگاهت کنه عاشقته یا هیزه؟

چطور بفهمیم یکی هیزه یا ن؟

اره این درست گفتچون یسری یه شخصی زیاد نگام میکرد بعد دور و ور خونمون زیاد میومدو بعدشم دیدم با برادر ...

دقیقا همینه 👌😁

پسری که دیگه خییلی عاشقت بشه و زرنگم باشه،خودشو به خانواده ات نزدیک میکنه 

اگه برادرم داشته باشی دیگه بدتررر😂

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

دقیقا همینه 👌😁پسری که دیگه خییلی عاشقت بشه و زرنگم باشه،خودشو به خانواده ات نزدیک میکنه اگه برادرم ...

وای یادش بخیر. خندم گرف از کاراش

یبارم رفته بودیم جایی منو و دوستم نشسته بودیم

اونو و چند از دوستاش هم اونور تر بودن

بعد دیگه من رفتم ولی دوستم موند اونجا 

بعد دوستم میگه تو که رفتی به دوستاش گف بریمم دیگه دیر شده😂😂

و خلاصه خیلی نزدیکم میشد

دلتو نمیشکنه، خودش میفهمه چی ناراحتت میکنه چی نمیکنه، حواسش بهت هست، باهات مهربونه، با تو صبوره

دقیقا من ناراحت بودم هی پیام دادم گفتم ببخشید که اونطوری باهاتون رفتار کردم گقت درکت میکنم اعصابت خورد بوده بعدشم بهش گفتم من هرچی دروغ به شما گفتم واقعی شده گفت دروغ بگو همیشه پس بعد خنده فرستاد . این اونبارم قهر کردم برام یه شکلات اورد گفت بیا خجالت بکش استادمع حس میکنم روم کراشه به نظره تو هم هست؟>