2777
2789
عنوان

چجوری اطلاع بدم حالشو بگیرن

250 بازدید | 16 پست

یه شماره تلفن زنگ زده خونمون خواهرم برداشته فکر کنم برای بیمه ماشین بوده

به خواهرم گفته شماره تلفن باباتو بگو گفته حفظ نیستم اونم به خواهرم گفته تو کلا اسکولی😑

هر چی زنگ میزنم جر.... ش بدم جواب نمیده 

کجا باید اطلاع بدم؟؟

شماره شو داری؟؟ و ساعت تماس؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال بابا

حالا انگار اینجا سوییسه اطلاع بدی سریع برخورد میکنن 

زنگم بزنی جایی موقع حرف زدنت طرف منتظره قطع کنی بره سر غذاش یا بره به مشکلاتش برسه

❌️لطفا درخواست دوستی ندین❌️

خواهرت چند سالشه چرا خودش نگفته بهش

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

اره

تو گوگل سرچ کن ببین برای کدوم دفتر بیمه س... بعد با یه شماره دیگه تماس بگیر و با روابط عمومی یا رییسش بگو کار دارم و موضوع رو مطرح کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

عه چند بارم ب خونه مادرشوهر من زنگ زدن گفتن اسم شوهرت چیه اینم گفته بعد گفتن از طرف بیمه زنگ میزنیم شماره شوهرتو بده اونم همش میگه من بلد نیستم زنه ول نمیکرد یه هفته زنگ زد بعد شوهر من جواب داد گفت چه جور بیمه ای هست ک شماره سرپرست خانواده رو ندارین

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

2790
2778
2791
2779
2792