2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روحشون شاد

انشالله شما عزیزاش زنده باشید

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

روحمون از جسممون جدامیشه تو یه دنیایی مثل خواب دیدن 

اونجا به کاراشون به اعمالشون فکر میکنن خودشونو کامل میکنند 

و فکر نمیکنم دلشون بخواد برگردن به حسمشون چون اون دنیا رها تر از این دنیاست گاهی به عزیزانشون سر میزنن گاهی میرن جاهای زیارتی و اونجا مرده ها باهم ملاقات دارن از هم حلالیت میگیرن و مشکلاتشونو حل میکنند 

یا به حس های دلخواهشون میپردازن یا عداب بعضی اشتباهاتشونو میکشن .فقط از ما کاملترن و اگاهتر

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من ب زندگی بعد مرگ اعتقاد ندارم و ۱۰۰درصد مطمئنم ک نیس

راستش منم ترسم ابنه مرگ بعنی نابودی کاشکی راهی برای فهمیدنش بود ...

مبترسم دروغی باشه تا ماهایی عزیز از دست دادیم اروم تر باشیم

کسی نمیدونه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

روحمون از جسممون جدامیشه تو یه دنیایی مثل خواب دیدن اونجا به کاراشون به اعمالشون فکر میکنن خودشونو ک ...

اون دنیا مثل خواب گنگ و نامفهومه؟

دلم برای بابام خیلی تنگ شده چیکار کنم 😭

خدا رحمتشون کنه 

راستش کسی تا حالا از اون دنیا برنگشته و نمیشه دقیق فهمید که چی در انتظارمونه ولی تنها کاری که از دستمون برمیاد اینه که برای شادی روح اموات دعا کنیم و به نیت اونا کارهای خیر انجام بدیم 

راستش منم ترسم ابنه مرگ بعنی نابودی کاشکی راهی برای فهمیدنش بود ...مبترسم دروغی باشه تا ماهایی عزیز ...

خیز نیست 

اگر قرار بود نابودی باشه پس خدا چرا اینهمه گفت کار خوب انجام بدین از کارربد جلو گیری کنید 

چرا اینهمه پیغمبر فرستاد 

اگر قرار بود تباه بشیم میگفتن هرکس هرکاری دلش بخواد بکنه 

پس یه جایی باید باشه برای دیدن نتایج 

فکر به اینکه چیزی بعدش نیست هم بجز دلسردی و ترس و نا امیدی نیست  

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اون دنیا مثل خواب گنگ و نامفهومه؟دلم برای بابام خیلی تنگ شده چیکار کنم 😭

من نمیدونم ولی فکر نکنم گنگ و نامفهموم باشه 

چون عالم برزخ از خواب و خیال  عالمی جداست و کاملتره 

تشابهشون اینه که هردو روح از جسم جدا میشه ولی خیلی تفاوتها دارن