2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

95 بازدید | 16 پست

برا شروع برنامه ریزی مشکل دارم یکم اگه مثلا تو یه روز دو تا درس بزارم جمعا ۴/۵ ،۵ ساعت بشه خوبه ؟

مثلا شیمی و زیست بنظرتون هر کدوم چند ساعت شما چطور برنامه ریزی کردین برا شروع

هر درس ۱/۵-۲ساعت در روز

با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۲ تا نیم روز بکن هر نیم روز ۳ ساعت

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

کنکوری نیستم ولی بستگی بە خودت داره،اگه بتونی هر گفتار رو تو نیم ساعت کنکوری بخونی عالی میشه و میتونی ٢ ساعت و نیم بذاری،بازم بستگی داره شیمیت قوی تره یا زیست،استوکیومتری بلدی یا ن،حفظیاتشو سعی کن هر بار ک بە شیمی دست میزنی یه بیست دقیقه ای مرور کنی

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

من آخرش که جمع بندی بود روزی ۹ پارت یک ساعت و نیم داشتم

سه پارت زیست

بقیه درسا دو پارت هر کدوم

البته الان ممکنه ۱.۵ ساعت برات زیاد باشه پارتای یک ساعته بزار و سعی کن کل روز رو فقط برای دو تا درس نزاری هم خسته میشی و هم از اون درسا زده میشی

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

بچه ها برا زیست اول گفتم کتاب بخونم بعد درسنامه و بعد تست البته کتاب تستم مال سال ۹۸ عه فعلا نمیتونم جدید تهیه کنم مجبورم با همین بخونم از پی دی اف هم واقعا نمیشه برا شیمی هم باید اول کتاب بخونم بعد درسنامه و تست؟درسته اینجوری؟

بچه ها برا زیست اول گفتم کتاب بخونم بعد درسنامه و بعد تست البته کتاب تستم مال سال ۹۸ عه فعلا نمیتونم ...

برای زیست درسنامه خیلی وقت گیره ولی اگه کمکت میکنه بخون ولی حتما تست بزن

برای شیمی درسنامه خوبه

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕