2777
2789
عنوان

استاد سگمون

314 بازدید | 23 پست

من کلاس زبان میرم بهترین کلاس زبان تو شهرمونه مدیرش هم واقعا فوقالعاده دکترا داره کل شهر تعریفشو میکنن

و معردفه اگر برسی به ترمای بالا مدیر آموزشگاه معلمت میشه حتی کلاساشم دو ملیونه

ولی مشکل اینجاست که خیلی سخت میگیرن این هیچ هیچ احترامی هم برای دانش آموز قائل نیستند 

من جمعه امتحان تیزهوشان داشتم بعد این فقط جمعه ها تعطیله کلاساش هر روزه خب با کلی مطالبی که هر روز درس میده من چون عادت کردم شب قبل جمعه دیر خوابیدم و ساعت ۶ بیدار شدم بعد امتحان خوابیدم تا ساعت ۵ بعد که بیدار شدم مهمون داشتیم مامان منم بارداره احتمال سقط بچه ها هست نمیتونه کار کنه همه چی افتاد گردن من کلاس ماهم نه و نیم صبحه بعد امروز که رفتم کلاس خب وقت نکرده بودم زیاد بخونم ساعت ۱۲ که مهمون رفتن من تا ساعت ۳ و نیم داشتم میخوندم اما اونقدر مطالب زیاد بود که بازم نتونستم زیاد بخونم بعد سر کلاس چون خوب بلد نبودم اینقدر سرم داد زد کلاسمون مختلط آبرومو جلو همه برو بهم میگفت تو با این قیافت منو مسخره میکنی و درس نمیخونی نیا اینجا خلاصه ۱۰ دقیقه همینطور داشت بهم میرید یعنی من نابود شدم بعدش با یه حالت داد و تحقیر آمیزی بهم گفت برو بشین

دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم به زبان علاقه دارم اما اینا خیلی دارن فشرده در میدن و سخت میگیرن

حالم بهم میخوره از کسایی که شخصیت دیگران رو خورد میکنن در هر جایگاهی و بار هر نیتی 😒😑

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بهم میخوره از کسایی که شخصیت دیگران رو خورد میکنن در هر جایگاهی و بار هر نیتی 😒😑

دقیقاااا حرف دلم رو زدی طوری رفتار میکنه اینگار حق این کارو داره 

خاک تو سرش.ب نظرم عوص کن اموزشگاهتو مطمئن باش بقیه جاهاهم میتونن خوب باشن

تو نمیدونی مه شکلیه من حتی بعضی وقتا بچه ها رو بخاطر ی ه چیز کوچیک از کلاس پرت میکنه بیرون

این چه مدل رفتاریه 

عوض کن کلاست رو ، حتی اگر نمیتونی جای دیگه حضوری بری هم آنلاین ثبت نام کن اصلا یه شهر دیگه

خود من کلاسم رو همیشه آنلاین رفتم 

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
خاک تو سرش.ب نظرم عوص کن اموزشگاهتو مطمئن باش بقیه جاهاهم میتونن خوب باشن

من هر جا بگی رفتم اما وقتی مدرسه ها باز شد دیگه نمیرم الان دیگه تقریبا بلدم کافیه 

تو نمیدونی مه شکلیه من حتی بعضی وقتا بچه ها رو بخاطر ی ه چیز کوچیک از کلاس پرت میکنه بیرون

تو دانشگاهم اینجوری نیست این دیگه خیلی جو گیره

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

این چه مدل رفتاریه عوض کن کلاست رو ، حتی اگر نمیتونی جای دیگه حضوری بری هم آنلاین ثبت نام کن اصلا یه ...

میشه کلاس رو عوض کرد ترمای بالا رو فقط خودش میگیره 

هر چند من دیگه بعد شروع مدارس نمیرم 

تو هر چقدر جایگاه بالا باشه 

حق نداری مردمو تحقیر کنی دلشونو بشکنی