من کلاس زبان میرم بهترین کلاس زبان تو شهرمونه مدیرش هم واقعا فوقالعاده دکترا داره کل شهر تعریفشو میکنن
و معردفه اگر برسی به ترمای بالا مدیر آموزشگاه معلمت میشه حتی کلاساشم دو ملیونه
ولی مشکل اینجاست که خیلی سخت میگیرن این هیچ هیچ احترامی هم برای دانش آموز قائل نیستند
من جمعه امتحان تیزهوشان داشتم بعد این فقط جمعه ها تعطیله کلاساش هر روزه خب با کلی مطالبی که هر روز درس میده من چون عادت کردم شب قبل جمعه دیر خوابیدم و ساعت ۶ بیدار شدم بعد امتحان خوابیدم تا ساعت ۵ بعد که بیدار شدم مهمون داشتیم مامان منم بارداره احتمال سقط بچه ها هست نمیتونه کار کنه همه چی افتاد گردن من کلاس ماهم نه و نیم صبحه بعد امروز که رفتم کلاس خب وقت نکرده بودم زیاد بخونم ساعت ۱۲ که مهمون رفتن من تا ساعت ۳ و نیم داشتم میخوندم اما اونقدر مطالب زیاد بود که بازم نتونستم زیاد بخونم بعد سر کلاس چون خوب بلد نبودم اینقدر سرم داد زد کلاسمون مختلط آبرومو جلو همه برو بهم میگفت تو با این قیافت منو مسخره میکنی و درس نمیخونی نیا اینجا خلاصه ۱۰ دقیقه همینطور داشت بهم میرید یعنی من نابود شدم بعدش با یه حالت داد و تحقیر آمیزی بهم گفت برو بشین
دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم به زبان علاقه دارم اما اینا خیلی دارن فشرده در میدن و سخت میگیرن