2777
2789
عنوان

زن دوم

593 بازدید | 49 پست

پسر همسایه‌مون زن گرفته یه بچه ۷ ساله داره بعد الان امروز همین الان دیدیم صدای دعوا و جیغ و داد میاد وقتی رفتیم دیدیم شوهر زنشو زده از خونه کرده بیرون میگه من می‌خوام برم زن دوم بگیرم تو باید بیای دادگاه رضایت بدی بعد این زنه هم میگه فقط منو طلاق نده مامانم یه داداش فلج تو دستشه  نمی‌تونم برم سربارش بشم دلم به حال زنه سوخت بگو زن برو طلاقتو بگیر با مهریت می‌تونی بهترین خونه رو برای خودت بخری بچه‌تم که میاد برا خودت چون مرده گفته من بچه رو نمی‌خوام چون زن دومم قبولش نداره برو برای خودت زندگی کن چرا می‌مونی این حقارتتو تحمل می‌کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا از کجا معلوم مهریه قلمبه بده بهش ک بره خونه بخره

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

مجبوره بیچاره

الهی همچین مردایی برن زیر تریلی ک هیچی ازشون نمونه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ