2777
2789
عنوان

اگه هفت سال تو خونه باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 6102 بازدید | 281 پست
توي تنهايي چ تغييري ميشه كرد جز اينكه بعد مدت طولاني خل شد؟ احتمالا ساكت و بي تفاوت ميشدم

واقعا دیوونه شدم حس میکنم خنگ شدم خیلی چیزای ساده رو بلد نیستم چون با بقیه در ارتباط نبودم

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا آدم دیوانه میشه یا نویسنده تو این شرایط ، چون آدمای تنها ممکنه رو بیارن به گفتن حرفاشون به کاغذ س ...

دقیقا همه چیو مینویسم

شرایط منو گفتی خواهر 99 درصد مواقع تو خونه هستم هیچ دوستی هم ندارم خودمو با کارای خونه سرگرم می‌کنم ...

چرا اینطوری شدی؟مجردی یا متاهل شاغل نیستی؟

توي همچين خانواده اي ك مستعد بيماري هستي نبايد بموني خونه مريض ميشي

بیشتر از خواهرم نگهداری میکنم ولی فهمیدم بیش از حد خودمو وقف خانوادم کردم و به خودم آسیب زدم

حداقل درس بخون...من با دوتا بچه کوچیک زندانی شدم انگار تو خونه.درسته ۲روز درمیون شوهرم میبره با ماشی ...

دلم میخواد یکم به خودم بریم اول برم بیرون باشگاه کافه همه این چیزای ساده واسم شده عقده

از خونه بزن بیرون برو باشگاه من ازت ۱سال کوچیکتذم. رفتم باشکاه دوست پایه دسدا مردم حالم خوب شد. برای ...

درست میگی گلم

مجردی سخته درسته.منم سالهاست تو خونه ام .منظورم از مدرسه ی بچم این بود که حتی واسه اوردن بچه هم دوست ...

میفهمم چی میگی

باسن درد😅

واللوو خو 🥴🥴😵‍💫🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

درست میگی گلم

♥پس همبن فردا دست به کار شو 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من سیاه بخت ترینم گلم من بدبخت بی چاره ترين تک فرزندم آرزو داشتم کنکور قبول شم اما همون سال اولی که ...

الان چیکار میکنی؟یعنی این چند سال درگیر بیماری پدر مادرت بودی؟تک فرزندی؟شرایطت سخت بوده عزیزم بیمار داری سخته منم هم خواهرم اتیسمه هم مادر و برادرم مشکلات روحی شدید دارن جوری که هر چند وقت یبار بیمارستان روانپزشکی بستری میشن

همین امروز برو. کلاس عصر بردار چون احتمالا ریتم خوابت هم منظم نیست.چند تا کلاس مختلف ثبت نام کن یا ا ...

هزینشو ندارم زیاد میشه فعلا فقط میتونم برم باشگاه تا یکم حالم بهتر شه برم دنبال کار