عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای من خونه نمیگیره حتی یک خونه تو حیاطشون هست اون ی اتاق با یک آشپزخونه اونم نمیخادد درست کنه میگه تو با ساک چمدان بیا خونه ما یعنی خونه مادرش حتی نمیاد با خانوادم حرف بزنه
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
برای من خونه نمیگیره حتی یک خونه تو حیاطشون هست اون ی اتاق با یک آشپزخونه اونم نمیخادد درست کنه میگه ...
منم خونه مادرشوهرم میشینم.از حموم و سرویس اونا استفاده میکنم.شمام سخت نگیر.من دوتا بچه هم دارم.خیلی سخته.ولی چ میشه کرد.وضع گرونه.اجارها بالاس.بالاخره باید بسازیم تابتونیم خونه دار بشیم.
خیلی سخته خیلی زیاد..ولی چ میشه کرد..باید بسازیم.هرکی اندازه خودش دوست دشمن داره..همسرم چقد کار کنه ماهی بین 20تا30تومن درامدشه.ولی نمیرسونیم.زمین داریم میخاییم بسازیم با وام مسکن.امید به خدا.شمام باید سازگاری کنی.نمیشه که تقی به توقی خورد حرف طلاق راپیش کشید.یارفت قهر.اینجوری شرایط بدترمیشه