2777
2789
403 این نمرات خیلی تراز کمتری داد نه؟

بله فک میکنم دوست من ۴۰۳ نمراتش در حد ۱۷ به بالا بود ۸۱۰۰ داده بود در مقایسه با منی که این قدر خراب کردم خیلی بهش کم داده بودن و اختلاف ما فقط ۲۰۰ تا بود دورت بگردم اگه کنکوری هستی امیدوارم بهترین برات اتفاق بیفته عزیزم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ریاضی چیکار کردین؟🥲🥲

ریاضی من خیلی ضعیف بود دیر هم شروع کرده بودم وقت کلاس نداشتم فقط کاری که کردم درسنامه خلاصه برا کتاب جمع بندی در ۲۴ ساعت میخوندم بعد تست های کنکور رو حل میکردم تست کتاب کار به نظرم خیلی با تست کنکور فاصله داره 

بله فک میکنم دوست من ۴۰۳ نمراتش در حد ۱۷ به بالا بود ۸۱۰۰ داده بود در مقایسه با منی که این قدر خراب ...

ارع عزیزم پشت کنکورم بخدا دیگ انقد تخمین تراز و تخمین رتبه زدم خسته شدم واقعا دیگ داغونم ایشالا خودتم به ارزوت برسی 

کاربری دست دو نفره دوستان

ریاضی من خیلی ضعیف بود دیر هم شروع کرده بودم وقت کلاس نداشتم فقط کاری که کردم درسنامه خلاصه برا کتاب ...

وای مرسی خدا خیرت بده پس منم همین کارو میکنم

همه فصلاشو زدی؟ مال چه سالایی

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

بله فک میکنم دوست من ۴۰۳ نمراتش در حد ۱۷ به بالا بود ۸۱۰۰ داده بود در مقایسه با منی که این قدر خراب ...

تراز کنکورم شده 5600 نمراتمم اینجوریه

دینی19.75 سال1403

عربی19.25 سال 1403

ادبیات18.75ترمیم

زبان15.5 ترمیم

هویت18ترمیم

بهداشت16ترمیم

ریاضی18.75ترمیم

فیزیک11.75ترمیم

زیشت18.75ترمیم

شیمی16ترمیم

بنظرت رتبم چق بشه منطقه 3 هستم تو اطرافیانت کسی این شرایطو داشته رتبش چق اومده؟

ارع عزیزم پشت کنکورم بخدا دیگ انقد تخمین تراز و تخمین رتبه زدم خسته شدم واقعا دیگ داغونم ایشالا خودت ...

فدات شم آرزوم که نه بیشتر میخوام فقط یه رشته آبرومند قبول شم آرزوم خیلی فاصله داره ،بسپار به خدا تکلیف با من و تو هست نتیجه با خدا 

فدات شم آرزوم که نه بیشتر میخوام فقط یه رشته آبرومند قبول شم آرزوم خیلی فاصله داره ،بسپار به خدا تکل ...

درست مث منی منم از بچگی ارزوم پزشکی بود ولی یسری اتفاقا افتاد نتونسم به ارزوم برسم دیگ امیدم به یه رشته ابرومند بود کک اونم دیگ نمیارم💔

وای مرسی خدا خیرت بده پس منم همین کارو میکنمهمه فصلاشو زدی؟ مال چه سالایی

عزیزم حذفیات هم داشتم هندسه یازدهم حذف بود شمارش بدون شمردن حذف بود حد کلا حذف بود اره عزیزم از ۹۸ تا تیر پارسال هر چی بود زدم فک کنم زیر ۱۰۰۰ تا میشد 

عزیزم حذفیات هم داشتم هندسه یازدهم حذف بود شمارش بدون شمردن حذف بود حد کلا حذف بود اره عزیزم از ۹۸ ت ...

خیلیم عالی دمت گرم

من ریاض ۶زدم خیلی ترازم بد شد

بقیه درصدام زیست ۵۰،فیزیک ۴۵،شیمی۳۰،زمین ۲۸

آن شا الله این کنکور رو خیلی بهتر بدییی

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله