2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوریه 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 38 پست

عزیزم شما اول راهی با سیاست باش

وقتی میگه بریم بگو حتما عزیزم باشه میریم 

بعد هر دفعه ی بهانه ایی جور کن

ولی مستقیم نگو که بگه گارد گرفته همیشه سعی کن جوری رفتار کن ک فکر کنه تو بهتر از اونایی مطمئن باش ی زمانی میرسه ک بین تو و خانوادش بحث پیش میاد ولی تو ازشون بدی نگو 

فقط درد دل کن گاهی اوقات بذار خانوادش بدی تو رو بگن اینجوری کم کم شوهرت میفهمه که اونا بدن ک هی دارن بدی میگن

مثلا میگه شب بریم اونجا بگو باشه حتما ولی ی بهانه جور کن

سرگرمی درست کن فیلم پیدا کن یه چیزی ک سرگرم باشه کمتر بره 

مثلا از صبح پیامش بده عزیزم نظرت چیه امشب فلان فیلم رو نگاه کنیم که دیگه اون نگه بریم خونه مامانم

حداقل اگه خواست بره خودش تنها واسه نیم ساعت بره و زودتر بیاد خونه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چقد شوهر کردن سخته واقعا آدم میمونه چیکار کنه واقعا شما چطور شوهر تحمل میکنید من از بس اومدم تو نی ن ...

بخدا اگه منم فکرشو میکردم که اینجوری باشه  😂 خوبی‌های خودشم داره ها ولی یک دغدغه های جدید و عجیبی به زندگیت اضافه میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما اول راهی با سیاست باشوقتی میگه بریم بگو حتما عزیزم باشه میریم بعد هر دفعه ی بهانه ایی جور ...

دیگه از امروز همین کارا رو میکنم ایشالا که فرجی بشه 

مشکل اینه که من سیاست صفررررر‌ 

خود مادر شوهرم یکاری کرده که پدر شوهرم سال به سال خونه مامانش نمیره که هیچ حتی تا حالا ندیدم زنگ بزنه به مامانش 

ی زبونی داره با قربونت برم و فدات بشم همه کاراشو می‌کنه 

میترسم که ناراحت شده یا فکر کنه دوس ندارم با خانوادش رفت و آمد کنم

اولش بگو ک من خیلی خانوادت رو دوس دارم و چون کسیو ندارم اونا همه کسمن 

ولی بهتره حریممون حفظ کنیم ک بعدها ب مشکل نخوریم

دراخدم بگو بازم دلم میخواد رضایت تو رو جلب کنم

و ازش نظر نهاییشو بپرس

کلا زیاد صحبت کن راجع بهش

مامان و بابای من فوت کردن هر دو

روحشون شاد باشه عزیزدلم

به نظر من بهتره با همسرت درکمال آرامش صحبت کنی

بگی که با رفتن اون مشکلی نداره ولی چون عروسی زود زود رفتنت باعث ایجاد اختلافات میشه

بعد هم خودت رو با عروس دیگه اگر خیلی وقته عروسی کرده مقایسه نکن

چون همه از اول دیر به دیر نمیرفتن که

بعضی کدورتها پیش میاد عروس رفت و آمدش رو کمتر میکنه

خانواده شوهر هم هواسشونو در ارتباط با اون بیشتر جمع میکنن

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

روحشون شاد باشه عزیزدلمبه نظر من بهتره با همسرت درکمال آرامش صحبت کنیبگی که با رفتن اون مشکلی نداره ...

خیلی ممنونم عزیزم 

چی بگم بخدا انگار ما نمی‌تونیم با آرامش حرف بزنیم همین الانم بحثمون شد و قرار شد که دوباره بریم خونه باباش ، انگار که هیچ جوره نمی‌خواد قانع بشه 

نمی‌دونم بخدا ولی احساس میکنم که با من زیادی راحتن ولی با اون اینجوری نیستن و اینکه وقتایی که دوتایی باهم باشیم انگار که اونو بیشتر تحویل میگیرن

با شوهرت برو و محلشون نذار

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

خیلی ممنونم عزیزم چی بگم بخدا انگار ما نمی‌تونیم با آرامش حرف بزنیم همین الانم بحثمون شد و قرار شد ک ...

عزیزم از هیچ برای خودت دغدغه درست نکن

سعی کن پایه شوهرت باشی 

زندگیت رو به کام خودت و همسرت تلخ نکن 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه