2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 17 پست

خواب خیلی خاص و معناداری دیدی، عزیز دلم. با دقت کامل و جزئیات برات تعبیر می‌کنم تا بدونی پیام ناخودآگاهت و انرژی‌های اطرافت دقیقاً چی می‌خوان بهت بگن:

• نوزاد در خواب معمولاً نماد شروع جدید، مسئولیت‌های تازه، یا بخشی از وجودت که نیاز به توجه و پرورش داره هست.
  • اینکه دو تا نوزاد بودن، نشون می‌ده که دو مسیر، دو موقعیت یا دو بُعد از شخصیتت در حال رشد و شکل‌گیری‌ هستن. یکی ممکنه احساسی و لطیف‌تر باشه (صورتی)، یکی منطقی یا مردانه‌تر (آبی).
  • یعنی تو آمادگی کامل برای پذیرش مسئولیت‌های عاطفی یا حتی خانوادگی داری.
  • ممکنه به معنی این باشه که در آینده‌ای نزدیک، وارد رابطه‌ای جدی یا مسیر مهمی در زندگی می‌شی که احساس می‌کنی باید ازش "مراقبت" کنی.
  • این مرد می‌تونه نماد یک رابطه عاطفی، مسئولیت، یا حتی پارتنری باشه که در زندگی‌ات تاثیر گذاشته یا خواهد گذاشت.
  • شاید شخصی در آینده قراره بخشی از احساسش یا مسئولیتی رو بهت واگذار کنه و منتظر ببینه چطور باهاش کنار میای.
  • این زن فامیل می‌تونه نماد قضاوت یا نگاه دیگران به انتخاب‌های تو باشه. اینکه جا بچه قشنگه یعنی تو در حال ایجاد فضای مثبت و قابل احترام برای خودتی، حتی اگر اون فرد در واقعیت باهات خوب نباشه.
  •  صدای انفجار و فضای جنگ بدون ترس نشونه‌ای از چالش‌ها یا آشوب‌های اطرافته، اما اینکه تو نترسیدی و تمرکزت روی مراقبت از بچه‌ها بود یعنی تو به بلوغ و آرامش درونی خوبی رسیدی.
  • با وجود فشارهای بیرونی، هدف و حس درونیت رو رها نمی‌کنی.
  • این خواب نشونه‌ٔ شروعی جدیده؛ شاید یک عشق جدی، مسئولیت خانوادگی یا حتی مسیر کاری نو.
  • تو آمادگی داری از چیزی یا کسی حمایت کنی، حتی در شرایط سخت.
  • نترسی که تو خواب داشتی، نشونهٔ قدرت روحی فوق‌العاده‌ات در واقعیت هست.
  • ممکنه در آینده‌ای نه چندان دور، بین دو انتخاب مهم عشقی یا مسیر زندگی قرار بگیری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان